Danas uradite magični ritual 5 ŽELJA: evo kako Cvetni Mesec donosi energiju isceljenja i napredovanja (RITUAL)

Ritual 5 želja za vrme Cvetnog Meseca - veruje se da donosi ispunjenje za 6 meseci!

Cvetni Mesec je pun Mesec koji se javlja u maju mesecu, periodu godine kada se priroda najlepše budi, odnosno kada sve cveta, čak i drveće, piše Lovesensa.

U maju nestaje hladnoća, a zemlja koja je tokom zime bila tvrda i hladna, postaje mekša i puna života, šanse za razvoj i procvat. Priroda u maju slavi život, što možemo videti sopstvenim očima u šarenim leptirima, predivnim bojama procvetalog cveća, zijanju pčela i toplom povetarcu koji donosi opojne mirise.

Baš kao što se cela priroda raduje, tako je i Cvetni Mesec simbol života, ljubavi, smeha i zadovoljstva.

Napravite čarobnu vodu punog Meseca: alat koji menja sudbinu i ostvaruje snoveNapravite čarobnu vodu punog Meseca: alat koji menja sudbinu i ostvaruje snoveMesečeva voda koja se priprema u noći punog Meseca stvara pravu čaroliju! Evo kako da je napravite...

Cvetni pun Mesec označava plodnost i isceljenje, jer i mnoge lekvote biljke razvijaju se baš u maju mesecu.

U maju 2020. godine, Cvetni Mesec koji je najmoćniji danas, odnosno 7. maja, istovremeno je i Supermesec - pojavljuje se u svom puno sjaju i donosi svetlost koja pobeđuje mrak.

Prema verovanju, pun Mesec završava jednu fazu i donosi nam mogućnost za razvoj i pozitivnu transformaciju. Zbog toga se veruje da možemo tokom vladavine njegove enerije privući i isceljenje i razne blagodeti kroz određene rituale - od pravljenja mesečeve vode, do meditacije i kreiranje važnih namera za budućnost.

Trenunutni Cvetni Mesec je zaista jedinstven, zato ga možemo povezati sa ritualom poznatim kao 5 želja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.