Danas se otvara moćan energetski prolaz, a anđeli imaju važnu poruku: evo šta donosi magičan niz brojeva 111

Otvaranje energetskog prolaza 11. 1. - evo šta treba da uradite kako bi vam magičan niz brojeva 111 danas doneo sreću!

Danas je 11.1.2020. godine, a tri jedinice u nizu ukazuju da nas u toku dana prati moćna svetla energija, piše Lovesensa.

Veruje se da anđeli/Univerzum daju određene poruke, smernice i upozorenja ako često viđate niz istih brojeva, na primer, na satu, tablicama od automobila, računima itd.

Svaki niz brojeva ima svoje značenje i predstavlja poruku koju svemir šalje, a najmoćniji je niz jedinica. Veruje se da 111 ili 11:11 predstavljaju anđeoski niz brojeva i da njihovo pojavljivanje simbolizuje otvaranje energetskog prolaza.

Ako često viđate iste brojeve, svemir vas na nešto upozorava: saznajte kako numerologija može da vam promeni životAko često viđate iste brojeve, svemir vas na nešto upozorava: saznajte kako numerologija može da vam promeni životNumerologija je drevna praksa u kojoj brojevi igraju važnu ulogu u vidu životnih putokaza.

Ovaj niz brojeva danas budi magične energetske vibracije i konekcije između našeg srca i svemira. Ako danas otvorite srce i prepustite se igri života, vaše misli počeće brzo da se pretvaraju u stvarnost.

Zaoravite na strah, ograničenja i brige, jer danas imate veliku moć da vizualizujete i ostvarite najveće želje.

Anđeli sa nama najčešće komuniciraju preko brojeva ili muzike, a numeričkim nizom brojeva 111 poručuju da su pojačane energetske vibracije i da ćemo pozitivnim stavom uspeti da promenimo sopstvenu realnost.

Ukratko, ovaj brojčani niz poručuje: "Neka vaše misli budu pozitivne, jer se one instant manifestuju u formu. Fokusirajte se na svoje želje umesto na strahove; dakle, na mogućnosti umesto na prepreke. "

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.