Danas se na nebu otvara MAGIČNI PORTAL ČUDA: saznajte šta vam donosi pun Mesec i magični niz brojeva 12-12

Horoskop - evo šta nam donosi magičan portal čuda i niz brojeva 12-12... Pripremite se za pravu čaroliju!

Potencijalni portal čuda 12:12:12:12

Ovomesečni pun Mesec u Blizancima pada 12. decembra u godini koja je takođe u znaku broja 12 (2019. – 2+1+9 = 12), a u našoj vremenskoj zoni i 12 minuta nakon 6 sati, "čineći decembarski pun Mesec potencijalnim portalom 12:12:12:12", kaže isceliteljka Simone Matthews.

"Tokom 12:12:12 (itd.) portala imamo potencijal stvoriti talase sjaja koji transformišu/ preokreću / čine kvantni skok našeg sveta u postojanje koje naša srca i duše žude potpuno izraziti iznutra prema spolja." Koji sjajan potencijal na pragu 2020. godine, početku nove decenije!

OVAN, BIK I BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVACOVAN, BIK I BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVACGodišnji horoskop za posao i novac za 2020. godinu - evo šta na polju karijere i finansija očekuje Ovna, Bika i Blizance!

Dan ovoga "hladnog" Meseca "takođe je poznat kao dan čuda jer stvara portal broja 12: portal čuda", navodi autor koji se potpisuje kao The Alchemist. Takođe, on otvara vrata zimskih pomračenja: s obzirom na to da se prva (solarna) događa za sledećeg mladog Meseca, period pomračenja počinje na ovaj pun Mesec, koji stvara neverovatno moćnu i važnu energiju.

Broj anđela i njihove moći

"Numerološki govoreći, 12 nije samo broj koji daje 3. To je poseban, vrlo moćan broj." O tome govori, nabraja se, 12 meseci u godini, 12 znakova Zodijaka, 12 najviših bogova i boginja na Olimpu, 12 učenika, 12 Heraklovih zadataka, 12 čarobnih sati dana i 12 čarobnih sati noći. "12 je broj savršenstva, broj svemirske mudrosti i neizmerne moći. Kaže se da je to broj anđela i njihove moći."

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: očekuje nas jedan vrlo srećan period (26. decembar 2019.)Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: očekuje nas jedan vrlo srećan period (26. decembar 2019.)Horoskop - saznajte šta vašem znaku donosi moćno pomračenje Sunca i mladog Meseca u Jarcu!

Povrh svega, ovaj pun Mesec u znaku broja 12 prati i moćan položaj zvezda: "Venera, Saturn i Pluton stvoriće snažnu megakonjunkciju, oslobađajući neverovatne količine astrološke energije u naše područje." Poslednji put kad se tako nešto dogodilo – ali bez Venere – označilo je izbijanje Prvog svetskog rata te kraj Drugog svetskog rata. "Srećom, ovde Venera donosi nadu da stvari neće biti tako loše."

U svakom slučaju, u vreme decembarskog punog Meseca stvari će biti intenzivne. "Ovo nije samo još jedan pun Mesec i zaista očekujemo da se dogode važne stvari, nadajmo se samo dobre. Kao što smo već rekli, ovo će biti Dan čuda za ceo svet."

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.