Danas je 10.10. - evo šta nam ovaj magičan niz brojeva donosi: iskoristite moćne energeske vibracije

Kako možete da ostvarite snove koristeći moćnu energiju mističnog datuma - evo šta nam donosi 10.10.

Deseti dan desetog meseca oslobađa snažnu energiju koja podstiče da se krene u novom smeru, kaže astrolog Tanaaz Chubb, ističući spiritualnu važnost toga datuma...

To je posebno naglašeno upravo ove godine, koja od nas traži posvećivanje misiji ponovnog rođenja sebe i svojih života, a 10. 10. dolazi kao podsetnik da učinimo nešto sa tim svojim "novim ja", sa novim početkom. "Sad ulazimo u akcijsku fazu ciklusa i to će se nastaviti ostatak godine", kaže Tanaaz. Idućih meseci imamo priliku izgraditi novi život, na praznom platnu naslikati sliku kakvu želimo.

"U numerologiji, 10 je moćan broj koji označava celovitost. On označava vreme kad je sve u ravnoteži i točak može da počne da se okreće u novom smeru", objašnjava astrolog. I dodaje kako je to i moćan manifestacijski broj koji može pomoći da ostvarite snove. To je vibracija 10. oktobra udvostručena, čineći taj dan važnim za manifestovanje.

Pritom se vodite sa tim kako želite da se vaš život oseća i jednostavno učinite male korake u smeru koji vam daje dobar osećaj, savjetuje astrolog. To je najbolji način da se otvorite toj moćnoj vibraciji koja donosi novo – što će biti "podebljano" time što Jupiter, planeta obilja i širenja, menja znak u kojem boravi, donoseći nam nove lekcije i neizbežnost transformacije.

Izvor: Sensa.hr

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.