Či gong fontana zdravlja

Vežbe či gonga pomoći će vam da bolje upoznate vašu spiritualnu i duhovnu stranu.

Mi nismo samo naše telo, mi smo mnogo više od toga. Vežbe či gonga pomoći će vam da bolje upoznate  vašu spiritualnu i duhovnu stranu. Na ovom svetu smo da bismo bili srećni, da primamo i delimo ljubav sa drugima i kreiramo nešto dobro. Taj put nije jednostavan, ali je beskrajno zanimiljiv i prepun divnih iznenađenja. Potrebno je vreme, doslednost i strpljenje.

Šta  je či gong:

Či gong je nastao u Kini i predstavlja vrstu treninga baziranu na 7000 godina dugoj tradiciji i razumevanju  povezanosti ljudskog tela. U či gong treningu razvijamo um, disanje i telo. Od ova tri najvažnije je razvijanje uma. Vežbe či gonga omogućiće vam da poboljšate sva tri aspekta, da pospešite vaše zdravlje, da postignete  blagostanje i da razvijete specijalne mogućnosti.

Biti u harmoniji sa prirodom i njenim zakonima znači preuzeti odgovornost za sve što nam se dešava, bilo da se radi o zdravlju, karijeri, finansijama, navikama, porodici, emocijama. Svest o tome doneće i promene, male i velike. Tada ćete biti sigurni da ste na pravom putu.

Želim da vam pomognem da bolje upoznate sebe, postignete prosperitet, zdravlje, puno pozitivne energije i sve što želite kroz vežbe či gonga, seminare i predavanja.

Ministarstvo zdravlja je prepoznalo zdravstvene efekte či gonga i uvrstilo ga u metode alternativne medicine. Ovi programi su akreditovani od Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Zasto či gong?

Dnevna vežba omogućiće nam povećanje životne energije, odblokiraće energetske kanale i to će dovesti do slobodnog protoka enegije. Vežbe či gonga pospešuju i povećavaju kapacitet pluća, povećavaju transport kiseonika do ćelija i bolju absorbciju, poboljšavaju funkciju krvnog sistema, jačaju srčani mišić, spuštaju krvni  pritisak, poboljšavaju digestivnu sekretaciju i lučenja, regulišu rad hormona i žlezda, pomažu u kreiranju zdravih kostiju, usporavaju proces starenje i produzavaju život…
Ne zaboravite da je svaka misao energija, zato je bolje da bude pozitivna.

Vladan Vidović će biti predavač na prolećnom Sensa vikendu koji se održava u hotelu Mona, na Zlatiboru, od 11. do 13. maja 2012. godine.

Vlada Vidović je jedini kvalifikovani Qi Gong master u Srbiji. Školovao se na dalekom istoku i Novom Zelandu, član je Australijske Akademije Bowtech-Bowen tehnike, takođe je reconnective healing terapeut.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

01/05/2012 Boban
Dragi prijatelji i čitaoci Sense, rado čitam tekstove i onlajn i "u papiru". Neki su vrlo dobri dok su neki koji šire iskrivljene informacije ili čiste izmišljotine vrlo loši. Npr. ovaj u kome se tvrdi da je gospodin Vidovic "jedini kvalifikovani Qi Gong master u Srbiji" nije istina-on jeste "jedini kvalifikovani Zhineng Qi Gong master u Srbiji", dakle jednog stila, jednog viđenja i načina vežbanja Qi Gonga. Ozbiljnih ljudi koji su kvalifikovani Qi GOng majstori u Srbiji ima - neki se eksponiraju neki i ne... Takođe, tvrdnja da su "Ovi programi su akreditovani od Ministarstva zdravlja Republike Srbije" nije istina. Prava informacija je da je gospodin Vidovic sa još jednim doktorom napravio akreditovani program koji NE obuhvata kompletan sistem koji gospodin Vidovic prenosi. Proverite Vaše izvore pre nego što napišete i objavite ovakve strvari - ruši autoritet i stručnost građenu godinama. Želim svako dobro u daljem radu. Boban