RITUAL SA 1 ČAŠOM VODE MOŽE ISPUNITI VAŠE ŽELJE: Tehnika ruskog mistika koja se ponavlja ujutru i uveče

Tehnika sa 1 čašom vode može pomoći da ispunite želju - Evo kako!

Vadim Zeland je ruski kvantni fizičar koji je napisao nekoliko autorskih dela koja govore o razmeni energiji i Zakonu privlačenja, odnosno da naši rezultati zavise isključivo od energije koje emitujemo i vlastitih misli.

Njegova jednostavna tehnika za ispunjenje želja i reprogramiranje misli sa čašom vode podešava podsvest a ispuni želju i dobije odgovore kproz energiju i intuiciju na mnoga važna pitanja. Metoda se zasniva na dobro poznatom verovanju da sve oko nas ima energiju, a naročito prirodni elemnti poput vode koja može da upija i prenosi informacije.

Pročitajte još:

URADITE OVO 5 MINUTA PRED SPAVANJE I REŠITE SE LOŠE ENERGIJE: Jednostavan ritual za energetsko čišćenje

Svakog jutra uradite ove 3 stvari: za ovaj ritual potrebno je samo 15 minuta, a privlači veliku sreću

URADITE OVO 5 MINUTA PRED SPAVANJE I REŠITE SE LOŠE ENERGIJE: Jednostavan ritual za energetsko čišćenje

Tehnika sa čašom vode najčešće se praktikuje kada želite da napravite pozitivn epromene, započnete novi projekat ili posao, nemate dovoljno motivacije i osećate da ste izgubili energetsku ravnotežu.

U tehnici se najčešće primenjuje prirodna bistra voda ili destilovana i filtirrana voda. I to na sledeći način:

Napišite želju ili pitanje na prazan list papira. Formulišite je u sadašnjem vremenu i ne koristite negativne izraze ili negaciju. Na primer, "Napredujem u svojoj profesiji..." ili "Osećam se dobro i ispunjava me samo pozitivna energija..." ili "Okružuje me energija ljubavi..." Izbacite graze poiput "želim", potrebno mi je" i slično, već definišite želju u formi afirmacije.

Stavite list na sto i na njega čašu vode. A zatim protrljajte dlanove kako biste aktivirali energetske centre, stavite ih na papir i ispijte čašu vode. Ovu tehniku možete raditi ujutru i uveče, ali važno je da uvek na papir napišete samo jednu želju, a ona može biti drugačija od one juče. Takođe, bitno je da to budu realne želje na čijem putu ostvarenja pravite važne korake.

Kako da napravite Magnezijum kupku za stopala: opušta noge i oporavlja celo teloKako da napravite Magnezijum kupku za stopala: opušta noge i oporavlja celo teloIz ove kupke se magnezijum kroz kožu apsorbuje u organizam! Evo kako da sami napravite lekovitu magnezijum kupku za stopala...

Svakodnenvo ponavljanje svojih želja pomaže vam da se fokusirate na njih i podsetitr se istinske svrhe, vlastite prirode i ne dozvolite da vam svakjodnevne obaveze ili stresne situacije zamagle polje snova.

Kada će se želja zaista ostvariti zavisi isključivo od vas, vaše doslednosti i motivisanosti. Često negativnim uverenjima i nepoverenjem sami blokiramo ostvarenje. Razbistrite um od toksičnih misli i emocija, svakodnevno koristite pozitivne afirmacije i verujte da vam život svakog dana može doneti mala čuda.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.