Čaroban ritual - Kako da nam pomračenje Sunca ostvari želju: iskoristite moćnu energiju od 20. do 30. juna

Ritual za vreme pomračenja Sunca - iskoristite moćnu energiju za ostvarenje želja...

Vladavina Raka počinje 20. juna, u isto vreme kada će se dogoditi pomračenje Sunca i mlad Mesec, piše Lovesensa.

Pomračenje Sunca dogodiće se na nultom stepenu Raka, zato će solarna eklipsa pred nama imati neverovatno moćnu energiju - najsnažniji energetski talas koji ćemo osetiti samo jedanput u 2020. godini.

Simbolično, pomračenje Sunca predstavlja novu dimenziju, korak ka velikim promenama i kreiranje novih svetova u životu svakog od nas.

Ritual za oslobađanje i rešenje problema: kako da postavite pravo pitanje anđeluRitual za oslobađanje i rešenje problema: kako da postavite pravo pitanje anđeluAko se brinete kako da rešite probleme i ostvarite snove, postavite pitanje anđelu! Ova vežba i afirmacija možda mogu pomoći...

Za pomračenje Sunca u znaku Raka vezan je specifičan ritual sa kristalima koji može pomoći da bolje vizualizujete i ostvarite svoje želje.

Najbolje je da sprovedete ritual u periodu između 20. i 30. juna kada je energija pomračenja najintezivnija.

Kristali koji najbolje energetski odgovaraju solarnom pomračenju su: serpentin, granat i sunčev kamen.

Ritual za vreme pomračenja Sunca zasniva se na meditaciji, kristalima, alatima za pročišćenje energije u domu i plamenu sveća.

Zapalite mirišljave sveće kčiji miris vas najbolje opušta (preporučujemo miris lavande), zapalite i malo žalfije, jer se smatra da je biljka čiji opojan miris najbolje pročišćava prostor u domu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.