Brza masaža za jutarnju aktivaciju

Probudite energetske tokove u svom telu...

Ako se teško budite ujutru i imate osećaj da nemate dovoljno energije i optimizma, primenite brzu petominutnu masažu kako biste aktivirali tokove energije u telu.

Idealno je ako možete da posvetite po pet minuta svakom dlanu i stopalu, a najbolje je da to radite ujutro premda i tokom dana ova masaža može dati sjajne rezultate.
Pritisak mora biti snažan, ali ne prejak a ako niste sigurni koliko je idealno, možete isprobati pritisak na kućnoj vagi, otprilike 1,4 - 2,3kg).

Ako tretirate samo jednu točku, zadržite se na njoj oko 2 minuta. Masirajte odabranu tačku tako da je pritisnete pa popustite pritisak, kao da pumpate. U slučaju da hoćete da tretirate tačku za ublažavanje nekog akutnog bola, kao što su zubobolja ili glavobolj, slobodno produžite pritisak i na punih 3 minuta pa i više. Takav pritisak ima anestetički efekt!

U istu svrhu može da posluži i jedna jednostavnija metoda: ako imate travnjak pred kućom, jednostavno prošetajte bosi i za samo nekoliko minuta napunićete se sjajnom energijom.

Izvor: Divine Energy Park

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.