Bolji život iz dana u dan

Život je proces ili put na kome je važniji sam čin putovanja a ne cilj, odnosno kraj puta. Lični rast i razvoj i rad na obogaćivanju i i oplemenjivanju sebe je takođe proces koji traje ceo život.

Većina ljudi "putuje kroz  život" i-ili radi na sopstvenom razvoju stihijski, sponatno, po principu "kao list na vetru". Svakodnevni, konkretan rad na ličnom razvoju je ono što daje najbolje rezultate, ali kako ga osmisliti?

Radionica "Bolji život iz dana u dan" koncipirana je na osnovu prve Srpske knjige samopomoći pod istim nazivom, a koja u stvari predstavlja vodič ili priručnik kako svakodnevno možemo raditi na šest aspekata sopstvene ličnosti koji su odgovorni za opšte dobrostanje svakog od nas.

Na ovoj radionici se uči kako unaprediti odnos sa samim sobom, poboljšati odnose sa drugim ljudima, brinuti o svom fizičkom telu i zdravlju pravilnim načinom ishrane i fizičkom aktivnošću, zatim, kako razvijati svoju kreativnost i humanost kroz činjenje svakodnevnih "dobrih dela", i na kraju kako brinuti o Planeti Zemlji.

Unapređivati sopstveni život, iz dana u dan, je primena u praksi mudrosti na koju se pozivaju sve škole i pravci ličnog rasta i razvoja a koja glasi "u životu je jedino moguće biti ovde i sada".

Tanja Šešum će biti predavač na prolećnom Sensa vikendu koji se održava u hotelu Mona, na Zlatiboru, od 11. do 13. maja 2012. godine.

Tanja Šešum je završila Filozofski fakultet u Beogradu odsek psihologija, zatim se posvetila edukaciji iz oblasti bračne i porodične terapije, Geštalt terapije. Takođe je pohađala Albert Ellis Institute - New York i edukaciju za terapeuta iz Racionalno Emotivno Bihejvioralne Terapije. Autor je dve knjige iz oblasti popularne psihologije Psihoterapijski lavirint i Bolji život iz dana u dan.

Tanja Šešum

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.