Aviva vežbe za hormonalni balans

Neprocenjiva pomoć ženama koje imaju problem sa plodnošću.

"Aviva" metoda zasnovana je na sistemu specifičnih fizičkih vežbi koje su utemeljene na  posebnim pokretima. Nastala  je 1966. godine, a njena autorka je Aviva Štajner (po kojoj je metoda dobila ime).

Primenom vežbi, kroz specifične pokrete tela, stimuliše se cirkulacija krvi u karlici, normalizuje i usklađuje rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, posebno onih koje su zadužene za lučenje polnih hormona.

Sistemi vežbi dizajnirani su tako da obezbede sveobuhvatno rešenje za različite probleme reproduktivnog sistema i plodnosti. Njihovom primenom, vi na potpuno prirodan način:

•    uređujete hormonalni sistem,
•    predupređujete menstrualne grčeve i PMS,
•    otklanjate priraslice i blokade (ciste, miomi)
•    ublažavate simptome menopauze,
•    uspostavljate mesečni ciklus,

Aviva metoda, pre svega, pruža neprocenjivu pomoć ženama koje imaju problem sa plodnošću.

Natalija Trkulja će biti predavač na prolećnom Sensa vikendu koji se održava u hotelu Mona, na Zlatiboru, od 11. do 13. maja 2012. godine.

Natalija Trkulja je jedini sertifikovani instruktor Aviva metode u Srbiji. Aviva metod zasnovan je na fiziologiji organizma, oslanja se na konvencionalnu medicinu i podržava proces lečenja. Sistem vežbi dizajniran je tako, da obezbedi sveobuhvatno rešenje za različite probleme reproduktivnog sistema i plodnosti, da prirodno reši, bez spoljne intervencije neplodnost, menstrualne probleme i simptome menopauze. Delotvornost Aviva metode na uređenje mesečnog ciklusa je 95.8%.

Natalija Trkulja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.