Ako sutra ujutru ovo uradite, dobićete blagoslove: ritual koji donosi radost tokom čitavog dana

Izlazak sunca i novi dan nose sa sobom snagu za suočavanje sa životnim problemima. Evo kako da primite blagoslov sa svakim izlaskom sunca...

Potrebno vam je samo jutro. Sve dok postoji izlazak sunca, postoji mogućnost da možete da se suočie sa svim vašim nesrećama, da slavite sve svoje blagoslove i živite sve svoje želje.

Savremeni ugao paganizma: gde je mesto starih običaja u novom svetuSavremeni ugao paganizma: gde je mesto starih običaja u novom svetuNasleđe naših predaka seže u daleku prošlost, kada su paganizam i paganski običaji zauzimali važno mesto u svakodnevnom životu.

Duhovnost je nešto što je postalo nužno u ovim teškim vremenima. Ipak, ona je sama po sebi suvišna. Potrebna vam je da se podsetite, ojačate, integrišete, ispunie sebe. Kada biste jednostavno mogli da spoznate čaroliju noći i slavu jutra, ne bi vam bila potrebna ni civilizacija ni duhovnost. U zoru kleknite i zahvalite za taj divan događaj.

Možemo da mislimo da jutra nisu vredna pošotvanja, jer su tako česta, ali shvatate li da većina mesta u svemiru nema jutra? Ovaj svakodnevni događaj je naša vrhunska vrednost.

Čuveni šaman otkriva kako da zaštitite svoju energiju: ritual koji uvek treba uraditi pre spavanjaČuveni šaman otkriva kako da zaštitite svoju energiju: ritual koji uvek treba uraditi pre spavanjaDa li znate koje aktivnosti, koji ljudi ili situacije "kradu" vašu pozitivnu energiju? Ritual čuvenog šamana pomaže da kanališemo…
  • Pozdravite svitanje. To je vaše čudo kom treba da svjedočite.
  • To je krajnja lepota. To je svetost. To je vaš dar s neba.
  • To je vaše predskazanje. To je znanje da život nije uzaludan.
  • To je prosvetljenje. To je vaše značenje u životu. To je vaša direktiva.
  • To je vaša udobnost. To je ozbiljnost dužnosti. To je inspiracija za saosećanje.
  • To je svetlo krajnjeg.

Izvor: Atma

Pripremila: Suzana Dulčić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.