Ako ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se nebo

Svakog dana izračunajte kada je zlatna minuta i baš u tih 60 sekundi zamislite iskrenu želju!

Svakog dana imate šansu da zamislite želju koja će direktno doći do Univerzuma, ali treba pažljivo da odredite vreme i neka to bude u čudesnoj zlatnoj minuti, piše Lovesensa.

U određeno vreme svakog dana postoji zlatna minuta i veruje se da će se sve što zamislite u tih 60 sekundi ubrzo ostvariti.

Prema verovanju u zlatnoj minuti se pojačavaju spiritualne moći, otvara se prostor za komunikaciju sa Univerzumom i svemir jače čuje naše molitve i tajne želje.

21 dan radite ovo i život će početi da se manja: ritual od 3 minuta ostvaruje čuda21 dan radite ovo i život će početi da se manja: ritual od 3 minuta ostvaruje čudaZahvalnost je veliki pokretač dobre energije i sreće, a to pokazuje i ovaj čudesni ritual od 21 dan koji svako treba da proba!

U ovom periodu zakon privlačenja je najefikasniji, zato dobro razmislite pre nego što zamislite želju.

Zlatna minuta se računa na vrlo specifičan način, odnosno prema trenutnom datumu i mesecu. Dan u datumu predstavlja sate, a redni broj meseca minute. Ovaj slučaj se razlikuje samo za periode u mesecu od 25. do 31.

Na primer, 16. januara zlatna minuta je u 16:01 popodne i u 04:01 ujutru, a 19. marta zlatna minuta je u 19:03 i u 07:03 ujutru.

Zlatna minuta se za period od 25. do 31. u mesecu računa prema obrnutom principu, tako što dan u mesecu predstavlja minute, a redni broj meseca sate. Na primer, 25. januara zlatna minuta je u 01:25 i u 13:25, dok je 30. aprila zlatna minuta u 04:30 ili 16:30 popodne.

Sprečava negativnost, isceljuje i donosi smirenost: zapalite komadić smole i očistite kuću od loše energijeSprečava negativnost, isceljuje i donosi smirenost: zapalite komadić smole i očistite kuću od loše energijeSmola za energetsko čišćenje kuće - njen mirs donosi dobre vibracije!

U zlatnoj minuti imate pravo samo na jednu želju, ali treba da je zamislite otvorenog srca i treba da bude iskrena i precizno definisana.

Svakog dana imate šansu da vizualizujete svoje snove i pošaljete Univerzumu pravu poruku svog srca, a verujemo da će vam se dobre želje ostvariti u nizu, jedna za drugom.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.