Ako ovo danas uradite, sreća će vas pratiti narednih mesec dana: mlad Mesec u Strelcu pomaže da ostvarimo snove

Mlad Mesec u Strelcu može da vam ispuni želju - evo šta treba da uradite do kraja dana!

Mlad Mesec u znaku Strelca 26. novembar 2019. godine!

Utorak obeležava mlad Mesec u Strelcu. "Možete očekivati istinski sjajan novi početak", ističe Elsa Panizzon i objašnjava na čemu temelji tu tvrdnju. Prvo, Strelac je srećan i optimističan znak, "poznat po tome što gleda u budućnost". Povrh toga, ni Sunce ni Mesec nisu aspektirani, što daje svojevrsnu čistoću. Takođe, vladar Strelca, Jupiter, u svom je znaku. "Nemojte propustiti ovu priliku za dobar start u novu priču."

"Ovaj Mesec podstiče ekspanziju, slobodu, praktičnost, viši osećaj za intuiciju i lepotu i povećava vašu unutrašnju svesnost šta je to što želite, šta možete imati i šta zaslužujete", kaže Lena Stevens. On takođe daje vremenski okvir spremnosti za ono što dolazi u budućnosti.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 2. decembra 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 2. decembra 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 25. novembra do 2. decembra - ljubavna čarolija je pred vratima vašeg života!

"Nije prerano razmišljati o svojim ciljevima i željama za mesece što dolaze." Ovo je i društveno vreme kada "možete podeliti svoje vizije i dobiti podršku. Slavite promenu, napredak i sve aspekte svog života koji se kreću prema nečem boljem, većem i uravnoteženijem." Svakako nađite vremena za brigu o sebi jer su vaše emocionalno i fizičko zdravlje glavna komponenta spremnosti za budućnost. A ako vam je jasno što želite, ovaj mlad Mesec sjajno vreme je da napravite konkretan spisak i plan kako to ostvariti.

Ovaj mlad Mesec u Strelcu poslednji je za više od deceniju koja se nalazi uz svoga vladara Jupitera, kaže Chani Nicholas. On je ujedno prilika da se najbolje iskoriste poslednji trenuci Jupitera u Strelcu te za rezimiranje i razmišljanje o Jupiterovom prolasku kroz taj znak. "Uglavnom ostavljen sam", on dolazi sa samo jednim zadatkom: da nam pomogne kako bismo učinili najviše moguće od onoga čime moramo raditi, nežnim rešenjem što nas podseća da smo odgovore imali sve vreme.

Buda - 11 životnih lekcija koje vam mogu promeniti život: evo kako da pronađete pravu srećuBuda - 11 životnih lekcija koje vam mogu promeniti život: evo kako da pronađete pravu sreću11 Budinih lekcija za pronalazak dugo očekivane sreće!

"Uvek podsećam ljude da svoje namere za sledeći mesec postave na dan mladog Meseca", ističe astrolog Matthew Currie. "S obzirom na optimističnu prirodu Strelca, svima vam preporučujem da vam namere budu što je moguće veselije u narednom mesecu, pre nego što konjunkcija Saturna i Plutona postane egzaktna i upropasti ga mnogima od nas", ističe Currie.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.