Ako ovako započnete jutro, sreća će vas pratiti celog dana: 3 rituala za ispunjen život

Uz odgovarajuće dnevne rituale privući ćete promene i postaćete kreator svog života.

Svaki aspekt postojanja povezan je sa univerzalnom energijom - kreatorom života u njegovim najčudesnijim oblicima i likovima. Vibracionim spajanjem sa ovim izvorom i sami ćete dobiti inspiraciju za nove početke, promene i, pre svega, pozitivne ideje koje predstavljaju svojevrsni kvalitet i suštinu ispunjenog življenja. 

4 sna koja predviđaju veliku sreću u ljubavi: ako ste ovo sanjali, očekuje vas venčanje4 sna koja predviđaju veliku sreću u ljubavi: ako ste ovo sanjali, očekuje vas venčanjeTumačenje snova - ako ste ovo sanjali, očekuje vas srećan preokret u ljubavi!

Mislite o onome što vam pričinjava zadovoljstvo. Zatim se predajte konačnom ishodu, verujte da će vam život doneti sve što vam treba za razvoj i sreću. - Lujza Hej i Šeril Ričardson

Pozitivan start

Način na koji započinjete svako jutro u velikoj meri će odrediti ostatak dana. Pronađite neki ritual ili stvorite naviku, zbog kojih će vam jutro biti najlepši deo dana i zbog kojih ćete se rado buditi. To može biti set asana, istezanje, tuširanje, čitanje omiljene rubrike u novinama itd. Bitno je da dan započnete pozitivnim mislima i optimizmom. Ukoliko posvetite ovo vreme sebi, izvesno je da ćete se osećati energičnije i bolje.

Šta način na koji se potpisujete otkriva o vašoj ličnosti: grafologija otkriva karakter i negativne osobine ljudiŠta način na koji se potpisujete otkriva o vašoj ličnosti: grafologija otkriva karakter i negativne osobine ljudiPotpišite se i dobro pogledajte svoj potpis - evo šta on otkriva o vašem karakteru!

Reči su čarolija

Misli i reči koje izgovaramo još jedna su odrednica našeg života. Izgovorene reči, kao i misli koje su prisutne u vašem umu, odašilju energiju drugim ljudima. Kako potisnuti bes i druge neiskazane emocije mogu da dovedu do energetske blokade, treba da obratite pažnju na signale koje šaljete rečima i delima.

Život kao afirmacija

Svest o tome da sve što izgovaramo i mislimo predstavlja afirmaciju, ključna je za poboljšanje života. Ipak, dok ne naučite da obraćate pažnju na ono što mislite i izgovarate, pokušajte svesno da izgovarate izabrane afirmacije.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.