9 stvari koje ne treba poklanjati za slavu, praznik ili rođendan: veruje se da donose negativnu energiju

Veruje se da ove stvari nikada ne treba poklanjati dragim osobama - feng šui!

Krenula je sezona slava, ubrzo nam stižu i praznici, pa verovatno razmišljate šta ćete pokloniti dragim osobama, piše Stil.

Kad krenete u kupovinu darova za voljene, ne zaboravite da postoje stvari za koje se veruje da ne treba da im poklanjate, jer privlače negativnu energiju i neuspeh u život.

1. Oštri predmeti

Makaze, noževi i drugi oštri predmeti kao magnet privlače negativnu energiju. Možete ih kupovati sebi, ali kao poklon drugome, ipak ne.

8 verovanja za novčanik koji privlači obilje: evo koje stvari ne treba da držite u svom novčaniku8 verovanja za novčanik koji privlači obilje: evo koje stvari ne treba da držite u svom novčanikuIzaberite odgovarajući novčanik, čuvajte ga na određenom mestu i pazite koje stvari držite u njemu kako biste privukli obilje!…

2. Ogledalo

Veruje se da je u ogledalima zarobljena magija i da ih zbog toga ne treba kupovati za poklon. Navodno, poklonjena ogledala donose nevolje u život onog ko ih dobije.

3. Medicinski uređaji

Merače, masažere i kućne terapije ne treba ni kupovati ni prihvatati kao poklon, je se veruje da vam oni pogoršavaju zdravlje.

4. Posuđe

Ako želite da poklonite nekome šerpu ili šoljice, u svaki sud stavite po jedan novčić. Prazno posuđe donosi siromaštvo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.