8 stvari koje treba da uradimo dok je mlad Mesec u Vodoliji: evo kako da privučete dobru sudbinu

Mlad Mesec u Vodoliji je 4. februara 2019. godine - evo koji rituali pomažu da privučete pozitivne energetske vibracije!

Mlad Mesec donosi vreme ponovnog rođenja kad nam je data prilika da počnemo nešto novo. Mlad Mesec u progresivnoj i inteligentnoj Vodoliji dobro je vreme za posvećivanje ličnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju tog znaka:

- rešavanje problema koji zahteva nekonvencionalno razmišljanje

Ako ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboAko ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboSvakog dana izračunajte kada je zlatna minuta i baš u tih 60 sekundi zamislite iskrenu želju!

- gledanje u budućnost sa potpuno novom, pozitivnom vizijom punom nade

- brainstorming i druženje; usmeravanje na pružanje pomoći, primanje podrške i izražavanje platonske ljubavi ljudima oko sebe

- "pauziranje" od emocija i strasti kako se razvija više objektivnosti i nešto odvojenosti od onoga što nas je u prošlosti progonilo

- učenje kako nešto (ili neko) funkcioniše

Ritual koji svakog dana ispunjava želje: evo kako da ostvarite ono što želite da postigneteRitual koji svakog dana ispunjava želje: evo kako da ostvarite ono što želite da postigneteRitualom možete da oplemenite bilo koji aspekt svog života za koji smatrate da zahteva malo više pažnje.

- revitaliziranje sebe putem iskustava koja su nova ili jednostavno drukčija

- kontaktiranje ljudi u svom društvenom krugu i zajednici i prepoznavanje vrednosti prijateljstava i društvenih mreža

- spoznavanje da će nam određeni nivo odvojenosti i distanciranosti od vlastitih navika i vezanosti za prošlost pomoći da prekinemo destruktivna ponašanja koje nam ne dopuštaju da idemo napred.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.