3 ČAROBNA FENG ŠUI RITULA ZA DOLAZAK PROLEĆA: Za jedan vam je potrebno jaje

3 rituala za doček proleća - Odbacite sve negativno, privucite samo sreću!

Proleće je iza ugla i već nam je ponudilo tračak onoga što nas čeka. Ulazimo u vreme povećane energije, novog života i više sunčeve svetlosti, pa je sada idealno vreme za neke rituale kako bismo spremno dočekali još jedno proleće

Teško je poverovati, ali već smo službeno prešli više od pola zime. Sledećih nekoliko sedmica foksuiramo se na povratak u ravnoteži, dok pozdravljamo još jedno proleće.

Pročitajte još:

FENG ŠUI - 4 stvari koje u domu treba da očistite pre proleća: Privucite sreću, obilje i dobru energiju

OVAJ CVET PRIVLAČI DOBRU SUDBINU, NOVAC I SREĆU: Elegantna biljka koju treba da ima svaki dom

Kako bismo vam pomogli započeti, pitali smo duhovnu trenerku i istraživačicu rituala Barbaru Bizou za njene rituale koje obavlja u rano proleće. Ovo su njena tri najdraža:

1. Odbacite staro

Kao što Bizou objašnjava, vreme između polovine zime i početka proleća, "vreme je da pogledate šta vam nije u ravnoteži u životu". Jedna stvar koju možete učiniti da vratite ravnotežu je uklanjanje svega što posedujete, a šta vam ne treba ili zauzima nepotreban prostor. Što više prostora oslobodite u svom domu i životu, više ćete imati prostora za stvari koje vas podržavaju.

2. Ritual sa jajetom

Sledeća je opcija nadahnuta feng shui ritualom nazvanim “Ritual zlatnog cvrčka“, koji se praktikovao tokom kineske nove godine. Sve što vam treba je tvrdo kuvano jaje, objašnjava Bizou. "Držite ga u ruci i stavite u jaje svoju nameru da se oslobodi bilo što izvan ravnoteže. Zatim oljuštite jaje i stavite ljuske u papirnatu kesicu, šta predstavlja ljuštenje starog."

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.