12 stvari koje treba da uradite pre nego što počne JESEN: Evo kako da privučete sreću do 22. septembra

Evo kojih 12 stvari treba da uradite pre nego što počne magična jesen!

Nisu samo velike pozitivne promene u životu, ogromna dostignuća, materijalne stvari i uspeh u karijeri presudni za našu sreću. Sreća je izbor, naćin života, a ukoliko želite da budete srećn, onda sreću morate pronalaziti u malim ritualima koji će pokrenuti talas dobrih promena.

Početak svakog novog godišnjeg doba može predstavljati nov početak u našem životu. Svako doba donosi nove lepote, izazove, zadatke i srećne trenutke, a evo kojih 12 stvari treba da uradite pre nego što počne magična jesen.

Zapišite ovo na papir i zapalite ga: ritual koji nas oslobađa od loše energije i negativnih emocijaZapišite ovo na papir i zapalite ga: ritual koji nas oslobađa od loše energije i negativnih emocijaOtpustite negativne misli i teške emocije uz pomoć jednostavnog rituala sa papirom od 12 minuta!

1. Kupite sebi nešto što odavno želite

Priuštite sebi neki poklon, nešto što odavno želite. Bilo da je to par dobrih cipela, masaža ili odmor u spa centru - idealno je da na kraju jedne (leto), a na početku druge sezone darujete see i motivišete se za nove pobede. Zasslužujete da sebe nagradite, pa uradite to bez žaljenja.

2. Idite na kratko putovanje

Moguće je da su vam planovi za putovanja ovog leta propali, ali to ne sme da vas ograniči i demotiviše. Isjoristite ovaj period kao idealnu priliku da obiđete svoju zemlju i uverie se u njene prirodne lepote. Malo putovanje je odlična promena u svakodnevici koja će svakako popraviti raspoloženje.

3. Slušajte staru muziku

Slušajre stare pesme koje u vama bude lepe uspomene. Muzika ima nostalgičnu notu i lako vas može vratiti u neka lepa vremena kojih se rado sećate. Život u prošlosti nije dobar izbor, ali evociranje lepih uspoemna uz ponoć muzike je nešto što vam brzo može doneti osećaj mira, lagodnosti i sreće.

4. Preuredite svoj prostor

Unesite promene i svežinu u svoj dom. Dodajte ukrase, promenite raspored kreveta, stola, ormana ili televizora, dodajte buket cveća, kupite novo posuđe i osetite energiju dobrih pšromena u vašem životnom prostoru.

5. Očistite, bacite...

Očistite svoj orman, donirajte odeću koju vuše ne nosite, očistite poštansko sanduče, galeriju fotografija, ostavu... Sve što vam više nije potrebno ili vas podseća na loše trenutke, jednostavno bacite ili izbrišite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.