Kvantna fizika dokazuje moć namere: kako da igrate "kosmičke školice" otkriva Jasmina Stojanović

Ne možete rešiti problem na istom nivou na kom je on nastao. Neophodno je da napravite skok napred. Uz pomoć mašte i namere, vaša realnost može da bude sasvim drugačija. Moć jeste u vama

Kvantna fizika dokazuje moć namere: kako da igrate

Kvantna fizika dokazuje moć namere: kako da igrate

Budim se svakog jutra u svom krevetu, kroz krovni prozor najpre posmatram nebo i prizivam svest da se vrati u telo. Onda posmatram zidove, predmete, prepoznajem enterijer, dodirujem ih pogledom, osećam miris prospavane noći koja se još negde sakrila po uglovima. Onda se lagano prisećam šta se to sve dogodilo što je ta noć sprala, šta se tokom noći u snu razgradilo, razlomilo, slomilo, nestalo... Dobro jutro, realnosti moja. Ovo telo, ljuštura duha, ova odeća, svedočanstva identiteta, ovi predmeti, ukrasi svakodnevice.

Zaustavite kradljivce energije: evo zbog čega se osećate umorno tokom dana

Svakog jutra pripremam se za dan sličnim malim ritualima. Onda zaključavam za sobom vrata i, već u hodniku, poput animacije, preda mnom počinju da trepere mogućnosti. Susreti, razgovori, lica, ideje, projekti, tekstovi, kao roj letnjih mušica dok šetate kejom - toliko su sitne da ih samo vi vidite i prate vas u stopu. Delujete potpuno ludi pokušavajući da ih oterate, mlatarate rukama unaokolo i saplićete se, spuštate i dižete glavu, a kada se umirite - one su opet tu. Onda napravite samo jedan skok napred i njih više nema. Pobegli ste u drugu mogućnost.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.