Ja imam san: inspirativni citati za ostvarenje vaših snova po izboru urednice Jasmine Stojanović (SENSA+JANUAR 2017)

U januarskom broju pišemo o snovima - koji su se ostvarili, o načinima kako da ih ostvarite i o ljudima koji vas mogu naučiti da ih ispunite.

Ja bih ove godine da budemo suverene planete koje se hrabro vrte na grnčarskom kolu raspevane umetnosti. Da nam se oči raspuknu u milion zvezda kojima pišemo stihove, prozu, govorimo reči hvale i poštujemo jedni druge.

Ja bih ove godine da vas okupim, sve zajedno, otmene domaćine izvrsnosti u ovoj vasioni, u ovom ludom svetu koji se često razmahuje surovošću kao jedinim jezikom koji razume, oko vatre snažne radosti i divljenja životu.

Ko ste vi koji biste tako lako zaplesali sa našim Sensa stranicama, sa ovim temama i tekstovima? Kako vas znam i prepoznajem na ulici, pred izlogom, trafikom, u prolazu, u mraku, i ne gledajući u vas? Tako što ste spustili oružje osude. Nosite časno ordenje onih koji su se trudili da pronađu veru, mir, harmoniju... Nosite osmeh kao krunu. Vaš doživljaj uzvišenosti je u direktnoj srazmeri sa sposobnošću da više ne povređujete sebe niti druge, fizički, mentalno, emotivno, duhovno. Tako što ste izgovorili najveću molitvu rekavši: „Otvoren sam!" I ljubav je došla. I nema mesta ni za šta drugo u vašem biću. Zato sada ispoljavate svoju svetlost, pokazujete svoje talente, inspirišete druge i pomažete im da rastu i da se razvijaju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.