5 saveta za 2017. godinu: poruke anđeoskih karata

Nekada nam je potreban suptilni šapat, nežna pomoć, kao dah vetra koji pokrene talase i donese promene. Pomešajte svoj špil i inspirišite se za sledeću godinu. Ili jednostavno pratite i vi ovih 5 saveta...

Zamišljam Te, čitaoče, kako krajem decembra odlučuješ - da sledeća godina bude bolja, da posao bude uspešniji, nađeš ljubav svog života, nađeš svoju životnu svrhu, razvežeš čvorove prošlosti, oslobodiš duhove predaka, poželiš najlepše za svoje najmilije, pomoliš se najiskrenije za sve duše - ili izabereš i otvoriš Sensu ili pronađeš naš sajt. Gledamo se sada. Ti prvi trenuci susreta su odlučujući, kada se prepoznajemo očima i očitavamo sve prošle i buduće živote, iz kojih univerzuma smo došli i u kojim paralelnim univerzumima možda živimo, bilo da se nalazimo jedan preko puta drugog ili sa druge strane papira.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima

Pomislio bi neko da postaje lakše vremenom, da se naviknemo, da se uhodamo, i da znamo šta da očekujemo. Međutim, svaki put kada me beli list čeka da vam se obratim - nije ni lakše, ni navika, ni uhodano, ni očekivano... Zato sada, dok je ponoć, dok se spremaju da zaigraju vile, duhovi i sva ostala bića, dok se jedan dan uvlači u zagrljaj drugom, dok su budni oni koji vole i spavaju oni koji su voljeni, odlazim na sajt www.angeltherapy.com, Doreen Virtue, američke psihoterapeutkinje poznate po predivnim setovima anđeoskih karata i knjigama „Kako čuti svoje anđele" i „Isceljenje uz anđele". Na sajtu Doreen Virtue postoji on-line čitanje anđeoskih karata.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.