Životinjski duhovni vodiči otkrivaju put vaše sudbine: evo kakva ljubavna energija očekuje naša srca u martu 2017. godine

Izaberite životinju koja u vama budi posebnu energiju i osećanja i otkrijte kakva sudbina vas očekuje u martu 2017. godine! Ko su vaši životinjski duhovni vodiči...

Negativne emocije su nam smetnja sve dok ne razrešimo uzrok njihovog pojavljivanja. Razmislite - šta vas u ovom momentu najviše plaši? Uzrok straha može biti to što zadržavate svoje prirodne talente, pa postajete nesrećni, ili se teško suočavate sa promenama u emotivnoj sferi života. Životinje koje imaju stanište u vodi mogu da nas nauče kako da izađemo na kraj sa svojom emocionalnom prirodom, te kako da sa sebe speremo tragove starih emotivnih veza.

10 osobina zbog kojih volimo osobe rođene u martu: evo zašto su deca marta hrabra i strastvena...

Fokusirajte se na disanje. Zamislite da ste u vodi. Duboko dišite nekoliko minuta, a zatim skenirajte telo. Koji deo tela je i dalje napet? Grč uvek ukazuje na stres, a ukočenost na iste takve misli koje vas stalno vraćaju na prošlost. Da li se preterano znojite? Da li vam se plače? Zašto?

Razmislite o odgovorima na ova pitanja, i osećajte ih kako ih voda sve. Životinje nikad ne potiskuju ponašanje da bi se dopale drugima. One su spontane i imaju svoje navike. Izbacite sve iz sebe. Neka emocije poteku.

Sada bez razmišljanja intuitivno izaberite jednu od životinja u nastavku, a nakon toga prema njoj pročitajte poruku za mesec mart, pa razmislite - na koji način se ona odnosi na vas?

 • KORNJAČA
 • KROKODIL
 • DAŽDEVNJAK
 • LOSOS
 • FOKA
 • ZMIJA
 • NILSKI KONJ
 • MORŽ
 • HOBOTNICA
 • KIT
 • DELFIN

KORNJAČA - Da li vas vaše držanje i stav štite ili odvajaju od drugih? U čemu odugovlačite? U slučaju straha, nemojte se povlačiti u sebe i u svoja četiri zida. Ako ste neodlučni, aktivirajte večno znanje koje imate u sebi i poslušajte intuiciju. Konačno odmrznite sećanje na situaciju kada vas je neko povredio, pogotovo ako je od tad prošlo puno godina.Odredite cilj koji želite da postignete, a koji zavisi samo od vas, pa korak po korak svakodnevno se krećite prema njemu. Više vremena provodite na suncu, što će vam povratiti snagu i pročistiti vas od negativne energije. Ojačajte leđne mišiće i radite vežbe izdržljivosti. Dodajte kalcijum u ishranu.

KROKODIL - Osluškujte i ono što se ne govori i posmatrajte sa strane. Oprostite svim "neprijateljima", i naravno, ne budite neprijatelj sami sebi. Krokodil je čuvar vremena i ukazuje na dugotrajnost, zato sada, uz njegovu pomoć, započnite neki težak zadatak, i uz dovoljno istrajnosti krčićete sebi put ka uspehu, ali i prestižu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.