ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU IMA NAJMOĆNIJU SNAGU LJUBAVI: Spolja je hladna i tajanstvena, ali u srcu skriva najlepše blago

Ljubav ovog horoskopskog znaka je sve ili ništa, vatrena strast, večnost ili uništenje.

Ljubav ovog horoskopskog znaka je sve ili ništa, vatrena strast, večnost ili uništenje.

ovo je jedan od najmisterioznijih horoskopskih znakova - Škorpija. Ona živi u pustinji svojih svetova, skrivena ispod kamena, mudro čekajući pravu priliku. Spolja deluje strogo, surovo i, moćno i nadmeno, ali u sebi krije srce prepuno najlepših tajni.

Škorpija je u partnerskim odnosima strastven, dubok partner koji budi jake emocije i lako se ušunja u vaše srce. U ljubavi donosi sreću, radost i osećaje koje do sada niste osetili, ali jedna stvar vas muči - nju je vrlo teško impresionirati.

Pročitajte još:

Horoskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačite

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova

Kod partnera žena Škorpija ceni inteligenciju, duhovnu lepotu i duboku intuiciju. Vrlo je odana i predana odnosu, ali nikada je ne smete kontrolisati.

Škorpija zahteva slobodu, ravnotežu, jednakost i mir. Ljubav "u lancima" i pod ograničenjima za nju ne postoji, ona uvek bira da živi vlastitu prirodu bez obzira na vaša očekivanja. Odana je vama, ali je pre svega odana sebi.

Ona je nezavisna, vrlo snalažljiva, ambiciozna i neustrašiva. Ne podnosi laži i ima urođeni instikt da prepozna prevaru. Oprašta u ljubavi sitne greške, ali izdahja kod Škorpije skupo košta. Sklone su osvetoljubivosti i ne obnavljaju odnose nakon jednog propusta.

Astrološka komedija: kako znakovi zodijaka počinju dan (JUTARNJI HOROSKOP)Astrološka komedija: kako znakovi zodijaka počinju dan (JUTARNJI HOROSKOP)Devica će i pre tuširanja srediti kupatilo, a Jarac prvo isključiti bojler jer je istekao termin za jeftinu struju! Evo šta vaš…

Ako ste iskreni i u ljubavi postupate otvorenog srca, Škorpija će to prepoznati i znaće da ceni. Pružiće vam najlepšu ljubav u kojoj je skoro nemoguće upasti u monotoniju. Ljubav Škorpije je uvek sveža poput jutarnje rose, a osećanja su uvek iskrena i topla.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.