3 VELIČANSTVENE ŽENE U HOROKSOPU: Ako ste rođeni u ova 3 znaka, očekuje vas svetla budućnost

Harizmatične, lideri i odvažne - žene rožene u ova 3 horoskopska znaka zaista su veličanstvene!

Njihova priroda je da budu neustrašive, dosledne svojim ciljevima i ambicijama. Iako ih povezuju tri različita elementa, voda, vazduh i vatra, žene rođene u ova tri horoskopska znaka imaju mnogo zajedničkih osobina, a jedna je naročito izražena - nikada ne odustaju!

Pročitajte još:

Ove osobine ima samo žena vođa: 11 znakova da ste postali neverovatno snažna žena

Kako da prepoznate pravog energetskog vampira: 4 osobine ljudi koji prenose negativnu energiju

Astrolozi su napravili veliku GREŠKU: ove osobine vašeg horoskopskog znaka su pogrešno protumačene

VODOLIJA

Sklona je da ostvaruje snove - i svoje i tuđe. Ona je inspirativni avanturista koji će vas nadahnuti, a njena energija je razlog zašto uvek privlači pažnju. One žive da bi bile srećne. Biraju u životu jednostavnost i sreću, ne obazirući se na mišljenja i uverenja okruženja. Često joj je teško da zadrži takav optimizam i ponekad izgleda kao egocentrična osoba koja bira da ide lakšim putem samo da bi ostvarila željeno. Ipak, kada se obraća Univerzumu, nikada neće zaboraviti ni svoje drage ljude.

LAV

Kraljica Zodijaka koja poseduje najizraženije liderske karakteristike u odnosu na sve druge znakove. Njena misiija je da pravi velike promene, ne samo u svom životu, već i na kolektivnom nivou. Uvek se trudi da održi čiste karmičkje obrasce i uspeva da postigne željeno na fer način. Ona ima snažnu volju i spolja izgleda kao neuništiva stena, ponekad deluje i hladno. Ipak, žena Lav je hrabra i moćna, a unutar sebe skriva izuzetno nežnu stranu.

ŠKORPIJA

Prema tumačenjima astrologa žene Škorpije smatraju se za čarobne dame koje poseduju neuništivu harizmu. Imaju izraženu intuiciju, znaju kojim putem treba da krenu ka uspehu i nikada ne odustaju. Njihovi savetu su vredni, a reči utehe lekovite. Zato je žena Škorpija sa pravom zaslužila titulu najbolje prijateljice Zodijaka. Kada zacrta svoj cilje, bori se na sve moguće načine kako bi ga ostvarila. Njena slaba strana je što ne trpi poraz, kritike i autoritete.

Pročitajte još:

Kratak horoskop za pronalaženje iskrene ljubavi: evo kakav partner odgovara vašem znaku ZodijakaKratak horoskop za pronalaženje iskrene ljubavi: evo kakav partner odgovara vašem znaku ZodijakaHoroskop otkriva ko je savršen partner za vaš horoskopski znak! Astrolog objašnjava: koje su pozitivne, a koje negativne osobine svakog horoskopskog znakaAstrolog objašnjava: koje su pozitivne, a koje negativne osobine svakog horoskopskog znakaRakovi su nežne i ljubazne osobe, ali mogu da budu plačljivi i nervozni. A koje su karakteristike vašeg znaka? Šta otkriva vaša kombinacija znaka i podznaka (8. deo): ŠkorpijaŠta otkriva vaša kombinacija znaka i podznaka (8. deo): ŠkorpijaŠkorpija je strastvena, prodorana i odlučna. Istraživaće sve dok ne dođe do istine. Ovde pročitajte kombinacije znaka i podznaka…

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.