ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: šta nam predviđa godišnji horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja

Godišnji horoskop za zdravlje predviđa nalet pozitivne energije i dobre kondicije u 2018. godini. Evo koji znakovi će najviše biti pod uticajem stresa, a koji će morati da promene loše navike!

OVAN

Čitave godine imaćete uopšteno dobro zdravstveno stanje. Uran će vas učiniti u nekoj meri slabim i podložnima zdravstvenim problemima, ali će vas Jupiter zaštititi od svih većih zdravstvenih komplikacija. Nivo energije biće visok, ali slušajte sebe i s vremena na vreme pomladite i dušu i telo. Moraćete da se suzdržite od nekih stvari kada su u pitanju prehrambene navike. Ostavite nešto vremena za vežbanje ili fizičku aktivnost. Nemojte preterivati ni u čemu. Stresa se možete rešiti uz pomoć meditacije i jednostavnih vežbi koje možete raditi i na poslu.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018. GODINU: evo kakvu nam sudbinu donosi godina dvojke (GODIŠNJA NUMEROLOGIJA)

BIK

Godinu će većina vas početi u dobrom zdravstvenom stanju i sa solidnom energijom. Početak godine je idealno vreme za bavljenje sportskim aktivnostima ili za odvikavanje od loših navika. I jedno i drugo stvoriće lepe predispozicije za budućnost. U drugoj četvrtini godine osetićete nagli pad energije i moral će vam biti testiran. Držite osećanja pod kontrolom i proverite zdravstveno stanje. Tu i tamo se opustite, udaljite od svih i uzmite vremena za sebe da bi ojačali ne samo fizički već i mentalno. Poradite na vlastitom samopouzdanju. Ove ćete godine ukloniti stres, a s njim i ograničenja u svom životu. Ne uzimajte stvari srcu.

BLIZANCI

Tokom godine imaćete zdravlje i energiju na vrhuncu. Osećaćete se bolje nego ikad što će vam pomoći na svim poljima, ali posebno poslovnom. Kroz ovu godinu vaša dinamičnost i brzina odgovora na nove situacije dosegnuće nove visine. Pripremite se na periode užurbanosti i napetosti koji će doći u fazama sredinom godine. To može doneti telesnu, ali i psihičku slabost za neke od vas. Uključite se u bilo kakvu aktivnost koja vas može mentalno odmaknuti od svakodnevice, posebno od posla. Pokušajte da pronađete balans između psihičkog i fizičkog da bi čitavu godinu ostali poletni i veseli.

RAK

Godinu ćete započeti sa izvrsnim zdravljem i suočeni sa bezbroj mogućnosti i prilika koje vam mogu pomoći da se doterate u fizičkom, ali i psihičkom smislu. Kad god imate priliku, iskoristite je za odmor i razmišljanje. Ostanite aktivni i jedite zdravije. Pripazite da vam događaji na ljubavnom planu ne pokvare psihičko stanje i ne uzrokuju nervozu. Budite pozitivni i unesite u okruženje dašak optimizma. Kroz ovu godinu imaćete energetske padove, ali i uspone. Bitno je da nađete balans između posla i zabave kako bi energiju, čak i kad je u padu, iskoristili na najbolje načine. Naglasak je ove godine na tome da sebi stvorite predispozicije za zdravije sutra, zato se klonite nezdravih užitaka da bi izbegli negativne dugoročne posledice po svoje zdravlje.

LAV

Zdravlje će vam ove godine biti prosečno. Iako ćete smatrati da ste zdravstveno stabilni očekujte povremene osećanja slabosti u telu i duši.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.