Zdravlje po horoskopu: šta može da vam otkrije kosmobiološka analiza karte rođenja

U samom fokusu kosmobiologije nalazi se zdravlje, ne samo fizičko nego i psihičko stanje čoveka, a pritom nisu zanemarena ni ostala područja života, kao što su poslovni i intimni odnosi.

Iako većini ljudi motiv za izradu natalne karte nije zdravlje, kosmobiološka natalna karta mogla bi to da promeni. Kosmobiologija, posebna vrsta astrologije, otkriva „slabe tačke" tela, podstiče samoisceljenje i vodi nas u više sfere svesti...

Kad su vam astrolozi čitali natalnu kartu koja prikazuje tačan položaj nebeskih tela u trenutku vašeg rođenja, verovatno su vas upozoravali na izražene aspekte koji se u pojedinim razdobljima života manifestuju kao veća ili manja sklonost zaradi, poslovima i ljubavnim odnosima. Prosečnom čoveku zdravlje je poslednja stvar na koju ga asocira spominjanje horoskopa.

U samom fokusu kosmobiologije nalazi se zdravlje, ne samo fizičko nego i psihičko stanje čoveka, a pritom nisu zanemarena ni ostala područja života, kao što su poslovni i intimni odnosi. „Kosmobiološka analiza karte rođenja nudi veću mogućnost prevencije bolesti nego klasična medicina koja posmatra samo spoljnu sferu života i nikada se ne bavi uzrokom bolesti, bez čega nema isceljenja. Nijedna bolest ne može se pojaviti na fizičkom nivou, a da joj uzrok nije u nesvesnom", kaže dr Nevenka Šolajić Božičević.

Kao Voda i Vazduh: koji elementi i horoskopski znaci se magnetski privlače...

Iako je svoj radni vek provela kao istraživač i predavač, dr Šolajić Božičević uporedo je izučavala kosmobiologiju. „Moj je savet svim ljudima koji žele da budu zdravi, da se s ljubavlju brinu o svom telu jer ono nosi dušu. Da bi čovek mogao tako da živi, trebalo bi da uradi analizu svoje natalne karte i dođe do samospoznaje pomoću spiritualnih tehnika koje su nam na raspolaganju", otkriva ona.

Razočaran mogućnošću zapadne medicine u otkrivanju i lečenju bolesti, dr Reinhold Ebertin, nemački lekar rođen početkom 20. veka, okrenuo se istraživanju korelacije između kosmičkih tela, njihovih ritmova i čoveka, odnosno života na Zemlji. Plod njegovih istraživanja je mala knjižica The Combination of Stellar Influences (Kombinacija zvezdanih uticaja, u originalu Kombinaiton der Gestirneinflusse) objavljena 1940. godine. Otkrivši manjkavosti klasične astrologije, koja je natalnu kartu pojedinca temeljila na krugu od 360 stepeni, dr Ebertin uveo je krug od 90 stepeni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.