Zdravlje i numerologija: brojevi vam otkrivaju na koje organe treba da obratite pažnju

Izračunajte svoj generacijski broj i pogledajte koji mogu biti najosetljiviji organi pa naročito pripazite na njih!

Zdravlje je dragulj našeg života koji često olako shvatamo, podrazumevamo i prepuštamo raznim okolnostima. Međutim, to je onaj detalj koji pravi razliku, sa kojim jedino funkcionišemo konstruktivno i sa kojim lakše možemo da savladamo sve izazove na koje naiđemo. Tada i radosne događaje slavimo punim plućima. Znamo da smo zdravi i da možemo sve o čemu maštamo. Jedan od načina da sagledamo svoje zdravstveno stanje jeste numerologija u čiji nas postupak detaljnije upućuje knjiga "Numerologija za početnike" Nevene Đukić u izdanju Leo commerce.

Najpre, aspekte zdravlja gledamo iz generacijskog broja. Njega računamo tako što saberemo cifre godine rođenja. Na primer za 1980 godinu će biti 1+9+8+0=18, 1+8=9. U tom slučaju dobijeni broj nas može uputiti na moguće zdravstvene probleme i na šta treba da obratimo pažnju.

Dr Nada Petrović: Ovo su najlekovitije biljke Srbije...

Broj 1 - govori o srčanim problemima, smetnjama sa dijafragmom, aretrijama, kolenima, uopšte zglobovima, koštanim tkivom, promenama na koži, žlezdama sa unutrašnjim lučenjem i krvotokom.

Broj 2 - uglavnom parni organi (dojke, oči, jajnici, bubrezi), problemi sa glavom, moždane ćelije, smetnje sa vidom, zubi, grlo, krajnici, uši, nos, vilica i smetnje u govoru.

Broj 3 - prvenstveno organi za varenje, periferna cirkulacija, stopala, smanjen kapacitet pluća, problemi sa venama, prstima nogu, nervnim sistemom, dijabetesom.

Broj 4 - lučenje žlezda, sve hronične i nasledne bolesti, osetljiva koža, parodontoza, žuč, jetra, skelet, debelo crevo.

Broj 5 - disajni putevi, sinusitis, pankreas, šake, hormoni, slepo crevo, krvotok i mogući problemi sa digestivnim traktom.

Broj 6 - skleroza krvnih sudova, ginekološki problemi, štitna žlezda, problemi sa bešikom i cistitisi, ORL smetnje (uho, grlo, nos), smetnje u govoru, buburezi.

Broj 7 - kardiovaskularne bolesti, infektivne bolesti, giht, šuljevi, problemi sa kožom, zglobovi, moždani talasi, prostata.

Broj 8 - podložni lomovima kostiju i kukova, opasnost od moždanih udara, žučna kesa, loše varenje, mišići, oči i očni pritisak.

Zen dijeta: jelovnik japanskih monaha za 10 dana na bazi pirinča...

Broj 9 - pad imuniteta, neurološke bolesti, sklonost ka tumorima, problematična kičma, stopala, pluća, cirkulacija, veoma često kod ovog broja moguće su pogrešne dijagnoze i zato je preporuka da se potraži mišljenje još nekog lekara.

Koji god da je vaš broj, imajte na umu da gledate u pravcu rešenja. Sa verom, nadom i akcijom u pravom smeru čuda su moguća.

zdravlje_i_numerologija_brojevi_vam_otkrivaju_na_sta_da_obratite_paznju_1

Izvor: Lovesensa

Priredila: Aleksandra Nikolić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.