Zavirite u budućnost: horoskopski znak otkriva kako naša mladost utiče na starost

Pažljivo birajte partnera, jer tipične osobine nekog astrološkog znaka u mladosti ponekad mogu da se pretvore u potpunu suprotnost pod stare dane...

Ovan

Mlad Ovan svojim roditeljima ne da mira. Ovo su deca puna života i uvek u akciji. Spremni na sve vrste vratolomija neretko zarade i poneku povredu. Zanima ih sve, ali pre svega život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da se prema njima bude maksimalno otvoren. Mogu naglo srljati u brak ili ga večno izbegavati jer im ideja braka nije uvek sasvim jasna. Individualci po prirodi uvek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i niz uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

Pod stare dane mogu nastaviti da slede ovakav ritam, ali problemi nastaju ako im zdravstveno stanje i dob to više ne dopuštaju. Teško da mogu da vode miran život i ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili sličnih uzbuđenja - mogu postati pravi gnjavatori. Ako mogu, do poslednjeg trenutka svog života baviće se sportom, a vi ćete morati da ih sledite svidelo se to vama ili ne. Ako ne možete oni će krenuti u avanturu ili planinu sami, bez vas.

Bik

Deca Bikovi su mazna i komotna. Slaba su na slatkiše i sklona tome da idu linijom manjeg otpora. Znaju da se dodvore i da šarmom osvoje. Ako žive u dobrim materijalnim uslovima onda su i srećna. Ako žive u siromaštvu njihovo detinjstvo biće zapamćeno kao posebno mučan period. Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Posedstvo im je jednako važno kao i voljena osoba. Izbegavat će brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole da uživaju u životu i prizemljenim užitcima.

Ako su svoje bogatstvo povećali tokom života, starost će provoditi uživajući u njemu. Nisu spremni da dele po svaku cenu, odnosno ako bi to njih oštetilo. Ukoliko se zateknu u oskudici, mogu postati starci puni gorčine i nezadovoljstva.

Blizanci

Pokret i kontakt je ono što decu Blizance čini srećnima. Ova deca moraju da budu u večnom kretanju kako bi potvrdila svoj identitet. Komuniciraju s lakoćom i zato im je važno društvo. Ne radi društva samog, jer oni nisu posebni humanisti, nego više kao osobe s kojim mogu da pričaju i izražavaju se. Kad progovore, obično ne zatvaraju usta. Ako se vezuju, osoba s kojom jesu mora biti svesna da im je važan društveni život.

Putovanja i kretanja među ljudima nešto je što ih obogaćuje i čini srećnim.
Pod stare dane važno im je da zadrže kontakte ili da obnove stare, kako bi imali s kim da popričaju. Ukoliko su usamljeni, jako su nesrećni i trebalo bi što pre da potraže neki hobi kroz koji bi mogli da steknu nove prijatelje. Ako je partner (partnerka) jednako društven, starost s njima može biti vrlo zabavna i ispunjena svežim iskustvima, bilo kroz putovanja, razne društvene aktivnosti ili one intelektualnog karaktera.

Rak

Ovo introvertno i osećajno dete neretko zabrine svoje roditelje. S njim treba pažljivo i nežno, no ne na način da se "drži pod staklenim zvonom". U svet odraslih treba ga uvoditi postepeno kako bi stiglo da se navikne na grubosti svakodnevnice. Potreba za povlačenjem u svoj svet snova i mašte je dobra, ali ako primetite da je prečesta - ohrabrite ga za neke otvorenije aktivnosti, poput sporta na vodi ili slično.

Astrologija izazova: kombinacije znakova koje horoskopi ne preporučuju...

U brak ulaze s osećanjem i istinskom potrebom da osnuju porodicu. Povremena labilnost ticaće se samo subjektivne promene raspoloženja, ali u dubini duše oni imaju zacrtan jasan cilj. Uspeju li kroz život da izgrade dom i porodicu, provodiće ugodnu starost ispunjenu porodičnim posetama i okupljanjem svojih najbližih oko sebe. Ostanu li sami, postaju tužne osobe pune sete i melanholije. Ovi ljudi uvek sve zapamte, pa neretko žive u prošlosti.

Lav

"Ja moram da budem glavni, a ako nisam, dobro ću se potruditi da bih privukao svu pažnju." Tako se ponašaju deca Lavovi. Svakako, nekada ih treba iznenadno i pripremati na to da neće uvek biti onako kako oni žele, u dobroj nameri kako bi ih osposobili za život... Za njih je najveća uvreda ignorisanje. Međutim, ulazak u brak mora da bude pompozan i veoma zapažen. Žene Lavovi se venčavaju iz velike ljubavi, ali gledaju i na to da im brak donese neki status. Vole sjaj i raskoš, a još više slavu. Ako nema "publike" - nesrećni su...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.