Horoskop otkriva: koliko su ljubomorne osobe sa Mesecom u Ribama, Raku ili Škorpiji

Da li je ljubomora duboko skrivena u vašem srcu - horoskop za osobe sa Mesecom u Raku, Škorpiji i Ribama!

U astrologiji Mesec i znak u kojem se nalazi simbolizuje ono što nam daje osećaj sigurnosti. Zapitajmo se što nam daje osećaj da smo zaštićeni i nahranjeni u emotivnom smislu? Kako doživljavamo i izražavamo svoja osećanja? Kada shvatimo svoje prave potrebe i ono što hrani našu dušu, bolje ćemo razumeti na što smo posebno osetljivi, u čemu se krije naša najveća ranjivost i šta bi mogao biti razlog ljubomore.

Osobama sa Mesecom u Raku, Škorpiji i Ribama je potrebna emotivna povezanost sa partnerom, što ih čini posebno osetljivim na sve izazove koje donose ljubavne veze. Nepopravljivo su orijentisani na romantičnu vezu i ideju večne ljubavi. Poverenje im je izuzetno važno. Najviše se boje osećaja samoće i napuštenosti.

Kliknite na sliku ispod, uradite besplatno natalnu kartu i saznajte u kojem znaku je vama Mesec!

besplatna natalna karta.jpg

Zbog potrebe za stvaranjem emotivne sigurnosti, lako će se dovesti u položaj emotivne zavisnosti što ih čini vrlo ranjivima. Intuitivno će osetiti svaku promenu raspoloženja, svaku moguću pretnju vezi. Promenljivih raspoloženja, osetljivi i intuitivni, često naslućuju i ono čega nema. Morali bi da nauče da budu otvoreniji u komunikaciji i da jačaju poverenje u partnera.

Da li su ljubomora i zavist istoDa li su ljubomora i zavist istoNije li zavist, zapravo, počast koju mediokriteti odaju izvrsnima...

Mesec u Raku vrlo je brižan i zaštitnički se ponaša prema partneru, ali zbog potrebe za bliskošću postaje posesivan. Emotivna sučeljavanja i svađe za njega su zastrašujuće pa će radije suptilno i najčešće nesvesno manipulisati partnerovim osećanjima.
Mesec u Škorpiji je po prirodi nepovjerljiv, sumnjičav i posesivan. Štiti se od onoga čega se najviše boji – emotivne izdaje. Intenzivni osećaji bukte u njegovoj nutrini, ali retko kad je spreman otvoreno da govori o njima. Lako postaje žrtva ljubomore i teško se sa njom nosi.

Tajne ljubavnog sazrevanja: da li su ljubomora i posesivnost istoTajne ljubavnog sazrevanja: da li su ljubomora i posesivnost istoDa bi osoba sazrela u ljubavnom smislu, ona mora da iskusi sve lepote vezivanja za nekog ali i sav bol odvezivanja od nekog s kim…

Mesec u Ribama nije posesivan, ali ga je vrlo lako povrediti. Treba izbegavati sve što bi moglo podstaći njegovu ljubomoru. Kada je ljubomoran, povući će se u sebe i postepeno postajati neprijatniji, sve dok partner ne učini neki drastični korak. Ako se veza raspadne, barem neće osećati krivicu, nego će se tešiti ulogom žrtve.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.