Zašto neko ima, a neko nema smisla za humor: evo kako se šale rođeni u znaku Bika, Device i Jarca

Pripadnici zemljanih znakova izvanredni su posmatrači stvarnosti. Malo toga će promaći njihovom uvidu pa će i njihov humor biti vrlo precizna kritika svakodnevice

Zašto neko ima, a neko nema smisla za humor? Za izražen smisao za humor potreban je brz um koji će stvarati kreativne poveznice i može iskoračiti izvan uhodanih obrazaca. Potreban je i optimizam, želja da vidimo nešto pozitivno, čak i u negativnoj situaciji. Potrebna je i prilagodljivost, spremnost da se prepustimo trenutku i pogledamo život s njegove smešne strane.

Koja je tajna moć vašeg horoskopskog znaka: Rak vlada carstvom emocija, Lav je magnet za sve oko sebeKoja je tajna moć vašeg horoskopskog znaka: Rak vlada carstvom emocija, Lav je magnet za sve oko sebeSvaki horoskopski znak poseduje jedinstvene vrline koje često padnu u drugi plan.

Humor zemljanih znakova izvire iz fizičke stvarnosti pa su predmet njihovih šala često sve fizičke nesavršenosti sveta i nas samih te neizbežne telesne funkcije koje su, hteli mi to ili ne, deo naše ljudske prirode. Zbog toga se njihove šale čine nekoj senzibilnijoj dušici vulgarnima, ali mora se priznati da su vrlo zdrave jer nas podsećaju na našu fizičku prirodu i na našu smrtnost. Nisu skloni apstraktnom i previše intelektualizovanom humoru, ali su pravi specijalisti za ironiju i crni humor. Možda se neće zateći u središtu pažnje, njihove šale su možda retke, ali izuzetno ciljane, neočekivane i izvanredno duhovite.

Ovo je spisak idealnih vežbi za svaki horoskopski znak: Blizancima sve brzo dosadi, Lavovi vole da su u centru pažnje, a Device i Vage...Ovo je spisak idealnih vežbi za svaki horoskopski znak: Blizancima sve brzo dosadi, Lavovi vole da su u centru pažnje, a Device i Vage...Koje vežbe najviše odgovaraju vašem znaku Zodijaka...

Šarmantni Bik je zavodljiv i zabavan u svojim šalama, voli vam da vam ih šapuće na uho. Pažljiv je posmatrač i uvek će pronaći način da šaljivo komentariše stvarnost koja ga okružuje. Lako se šali na sopstveni račun, o tome šta je uradio i gde je zabrljao. Nenamerno je zabavan.

Devica je najveći majstor pretvaranja prigovora, zamerki i kritika u šale. Njen stil je prefinjen, šale su vešto ispričane, a sve proizlaze iz sopstvenog odnosa prema svetu i drugima. Šali se na sopstveni račun žalopojkama, što nam je izuzetno smešno jer se u njima prepoznajemo, a pritom se ne osećamo uvređeno.

Jarac je odličan u blefiranju – smirena lica čini se imun na šale. Njegovo ozbiljno lice i sleganje ramenima su kontrast koji pojačava efekat njegovih urnebesnih šala, posebno kada se šali na sopstveni račun. Specijalnosti su mu ironija i crni humor.

Izvor:  Sensa

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.