Za nju ne postoje granice: žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stena

Ona je svestrana i izuzetno šarmantna, i uživa u svakom novom iskustvu.

Žena Strelac je toliko izazova pobedila, slomila se i nastavila, jača nego ikad. Ona ne zna za granice i uvek je u potrazi za istinom.

Žena rođena u ovom znaku je osoba koja zaista može da prednjači u svemu. Ona se trudi da uvek bude uspešna i mnogo ulaže u sebe, svoje znanje, a sve zarad napretka koji želi da ostvari. Bori se da postigne lepe rezultate i njen ceo život se svodi na to.

Horoskop - kako se oblače Lav i Vaga: šta odeća koju nosite otkriva o vamaHoroskop - kako se oblače Lav i Vaga: šta odeća koju nosite otkriva o vamaModa odražava našu potrebu za lepotom, pa će u natalnom horoskopu Venera opisati našu sklonost ka određenim modnim stilovima.…

Znatiželjna je zbog čega se stalno razvija 

Strelac je znatiželjan i uvek radoznao. Ovam znakom vlada kuća filozofije, a žena Strelac traži istinu u svim okolnostima. Ona duboko istražuje svakog čoveka, ženu ili dete, i teme razgovora mogu biti od politike preko religije do seksualne orijentacije.

Ništa nije izvan granica ili tabu u njenoj potrazi za odgovorima 

Ona je svestrana i izuzetno šarmantna, i uživa u svakom novom iskustvu. Žene Strelci su obično iskrene i nezavisne, što mnogi smatraju za privlačnu kombinaciju.

Izvor: Srbija danas/Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.