Danas se otvara portal LAVLJA KAPIJA: očekuje nas 7 dobrih stvari i moćna energija

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija!

Portal Lavlja kapija aktivira se svake godine 8. avgusta, nosi energiju numerološkog niza 8-8, događa se kada je Sunce u Lavu i zvezda Sirijus u usponu. Kombinacija ovih energija otvara galaktički portal nazvan Lavlja kapija i donosi jedinstvene energetske vibracije koje utiču na energiju svakog od nas, piše Lovesensa.

U numerologiji niz brojeva 8-8 ima visoko spiritualno značenje. Broj 8 predstavlja beskonačnost, mož, mudrost i visoku svest, a kada se spoji sa još jednom 8, čini numerološki čistač energije. Zato je 8. avgust dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju.

Horoskop za pun Mesec u Vodoliji: Raka očekuju vetrovi teških promena, a Blizance prati energija zahvalnosti (od 3. avgusta 2020. godine)Horoskop za pun Mesec u Vodoliji: Raka očekuju vetrovi teških promena, a Blizance prati energija zahvalnosti (od 3. avgusta 2020. godine)Saznajte kome pun Mesec u Vodoliji donosi dpobre stvari...

Lavlja kapija nije samo povezana sa numerologijom, već i sa astrologijom. Događa se kada je Sunce u Lavu , odnosno tokom vladavine Lava i kada je zvezda Sirius u rastu.

Sirius je jedna od najvežih zvezdi na nebu i poznata je pod imenom Spiritualno Sunce. Ona označava veliku istinu i mudrost. U drevnom Egiptu, uspon Siriusa poklapao se sa poplavom Nila. Na ovo su gledali kao na dar prosperiteta i plodnosti, toliko su poštovali Sirius, čak su i uskladili svoje piramide sa usponom ove zvezde.

Tokom otvaranja portala Lavlja kapija, uloga zvezde Sirius je da nas probudi, skine senke sa očiju i jasno nam pokaže istinu.

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija:

1. Isceljenje rana na srcu - Veruje se da portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru i tako pomaže da stare rane zacelimo i zatvorimo. Konačno imamo energije da se oslobodimo tuge kojokm dugo opterećujemo vlastito srce.

2. Buđenje intuicije - Naša intuicija biće pojačana, pa ćemo lakše možći da donesemo odluke i zaključke. oslonite se na svoj unutrašnji glas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.