Vreme je za pravu ljubav: šta donosi Venera u trigonu s retrogradnim Jupiterom

Biti rođen pod srećnom zvezdom je upravo ono što se odnosi na trigon Venere i Jupitera!

Venera simbolizuje uživanje, zadovoljstvo, novac i odnose, trenutno se nalazi u znaku Strelca u trigonu sa retrogradnim Jupiterom u Lavu koji simbolizuje ekspanziju, filozofiju, radost, duhovitost i donošenje odluka.

Aspekt će biti najjači u četvrtak, 4. decembra 2014. godine a trajaće do subote, 6. decembra.

Kako je Venera u Strelcu u trigonu sa svojim dispozitorom Jupiterom u Lavu, govori o tome da ova Venera ima sve jupiterovske kvalitete i dobru energiju i da će u partneru naći one kvalitete koje i sama poseduje.

Mesečeve mene i lunarne faze za 2014 godinu: mesec u svim važnim fazama tokom godine

Biti rođen pod srećnom zvezdom je upravo ono što se odnosi na trigon Venere i Jupitera. Odličan period za hedonizam, putovanja, rad na sebi i prave ljubavi.

Inače, osobe koje natalno imaju ovaj aspekt su velikodušne, duhovite, optimistične i imaju sreće u ljubavi. Uživaju u druženju sa prijateljima, vole žurke, ali su i veoma obrazovane i uspešne u poslu.

Statistički horoskop: Škorpije su najsrećnije kad padne noć, među Lavovima najviše velikih zvezda...

Venera u Strelcu je osoba koja voli da uči i da putuje, interesuje je filozofija, duhovnost i rad na sebi, posebno u aspektu sa retrogradnim Jupiterom, koji nije zainteresovan samo za novac. Ovo su osobe koje imaju poverenja u druge, vole život i sve što rade je pošteno i časno.

Aspekt je odličan za stvaranje uvida o sebi, za davanje i primanje emocija, kao i stabilnost u odnosima. Povoljan je i za društvena okupljanja, pozorište, umetnost i dobar film.

 

Aleksandra Arizanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.