Vrele strasti za Bika, avantura za Vodoliju: šta vaš horoskopski znak čeka u vreme vladavine Device

Drage Škorpije, ni vi nemojte dozvoliti da vam promaknu nove čari i mala emotivna zadovoljstva...

Ovan

Posao: Spajanje Marsa sa Venerom u znaku Lava naglašava kreativnost i potrebu da stečeno iskustvo primenite na nove poslovne mogućnosti. Nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, ali obavezno se posavetujte sa pouzdanim saradnicima. Bitno je da dobro procenite okolnosti i da okupite dobar tim.

Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice, jer se preko toga rasipate i gubite koncentraciju. Potrudite se da budete dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama i proveravajte sve kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Dobro razmislite o novim poslovnim ponudama, jer period nije najbolji za dogovore, pogotovo dugoročne. Početkom septembra bićete u mogućnosti da uvećate prihode i tako rešite neka imovinska ili investiciona pitanja.

Ljubav: Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, a unutrašnji impuls vas navodi da često menjate ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti, ne želite da se razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Naglašene strasti i velike emocije ponekad mogu da vas toliko zanesu i dovedu po pogrešne odluke, na šta ukazuje odnos Marsa i Venere.

Partner očekuje vašu iskrenu privrženost. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Mladi predstavnici znaka više su zainteresovani za avanture i neformalne odnose nego za emotivno vezivanje. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta, koja će da vas prati na duhovnom nivou.

Zdravlje: Izvor zdravstvenih problema je mentalni haos koji stvara napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje i bolove u vratu i kičmi.

Bik

Posao: Nalazite se u pozitivnoj fazi, delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. Vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Ipak, do kraja avgusta budite veoma oprezni jer je Venera, vladar vašeg znaka, u retrogradnom hodu.

Najviše vam odgovara posao koji vam omogućava da izrazite kreativne i organizatorske sposobnosti. Sačuvajte prisebnost duha kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate u komunikaciji sa saradnicima. Snagom volje uspećete da se nametnete u nekim veoma značajnim poslovnim situacijama. Do četvrtog septembra potrudite se da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka dugovanja.

Ljubav: Vodite dinamičan život i često imate priliku da upoznajete veoma interesantne ljude i da se družite sa umetnicima. Ipak, najviše uživate u harmoničnom ljubavnom odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku.

Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, trenuci romantike i uzavrelih strasti. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom posebnom osobom. Nema potrebe da se vaša romansa završi na prolaznom flertu, uvek postoji i lepši deo stvarnosti koji ne bi trebalo da propustite.

Zdravlje: Udahnite svež vazduh i jačajte imunitet. Moguće su upale, infekcije i stomačne tegobe.

Blizanci

Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni nameću različite dileme u odnosu sa saradnicima, a okolina vam indirektno pokazuje da ne odobrava vaše ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju će doneti pozitivne rezultate. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili nekim ko ima veliki uticaj na vašu okolinu. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije neće umanjiti vaš profesionalni ugled.

Krajem avgusta očekuje vas značajno poboljšanje finansijske situacije ili dodatna povišica za zalaganje. Do sredine septembra važno je da uložite maksimum, ukoliko želite da ostvarite prioritetne poslovne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Od prvog septembra očekuju vas korisni susreti koji će otvoriti nove poslovne mogućnosti. Period je povoljan za javni nastup, proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti.

Ljubav: Osećate unutrašnji nemir i potrebu za intenzivnom razmenom nežnosti. Stalo vam je da učestvujete u različitim događajima, ali na takav način da uvećavate svoje emotivne dileme. Nemojte dozvoliti da bilo ko remeti vaš svet intime ili da vam komplikuje odnos sa voljenom osobom.

Kako ćemo ljubiti s tranzitnim Jupiterom u Devici: samo Retki nađu Retke...

Blizance koji su u braku ili dužoj vezi sredinom perioda očekuju razni nesporazumi sa partnerom, ali oni mogu da se prevaziđu, uz obostranu dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, partnera iznenadite pozivom na ljubavni dijalog, pokažite svoje iskrene namere i budite neodoljivi pred osobom koja zaslužuje vašu pažnju.

Zdravlje: Sredinom perioda moguće su povremene glavobolje, problemi sa stomakom, jetrom i krvnom slikom. Neophodan vam je odmor.

Rak

Posao: Pokušavate da se izborite za veću samostalnost u poslu, međutim, postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza u iščekivanju da se ostvare poslovne ponude koje donose bolje uslove. Krajem avgusta posebnu pažnju obratite na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite oblike udruživanja oko poslovnih interesa.

U poslednje vreme okupirani ste razmišljanjem o privatnom poslu, ali period nije povoljan. Osim toga, moraćete da se više potrudite i izgradite osobinu sa kojom slabo stojite, a to je strpljenje. Od četvrtog septembra očekujte unapređenje na poslu ili će vas neko nagraditi za uloženi trud. Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte ili da prihvatite savremene ideje i pozitivan trend u svojoj profesionalnoj orijentaciji.

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost ili potrebu da vas neko uveri u svoje dobre namere. U traganju za istinom imate određenu viziju, ali ne i dovoljno snage da se suočite sa emotivnim razočaranjem. Pokušavate da racionalizujete neke situacije i ne želite da se spotičete o "stare probleme". Ne dopada vam se saznanje da partner samovoljno odlučuje o zajedničkim planovima.

I pored toga, izbegavajte emotivne konflikte sa bliskom osobom. Ljubavni vetrovi koji povremeno uzburkavaju vaš odnos sa voljenom osobom nisu katastrofalni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Slobodnim Rakovima najviše se dopadaju blic ljubavne romanse i neobavezni emotivni kontakti.

Zdravlje: Glavni neprijatelji vašeg zdravlja su napetost i stres. Zato bi bilo dobro da se više opuštate, boravite u prirodi i bavite rekreacijom.

Lav

Posao: Uporno insistirate na svojim poslovnim ciljevima, ali imate utisak da vam okolnosti nisu naklonjene ili da okolina nema dovoljno razumevanja. Zbog prisustva Marsa i Venere u vašem znaku, ovaj period biće obeležen neobičnim događajima. Stalo vam je da se distancirate od javnih rasprava i da zaštitite svoje interese, međutim različite okolnosti diktiraju naporne uslove i ubrzani tempo u poslovnoj saradnji.

Potrudite se da sve veće obaveze završite do kraja avgusta. Da biste bili uspešni u poslu kojim se bavite potrebno je da se prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Vaš glavni adut je efikasnost u poslovnim kontaktima. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima koji mogu da unaprede vaš poslovni položaj. Oko 10. septembra moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas podstaći da potražite druge izvore prihoda. Ali, već posle tog datuma očekuju vas novi poslovni kontakti i bolji uslovi.

Ljubav: Trudite se da zaboravite ružne situacije koje ste nedavno doživeli, ali još niste sigurni u svoje emotivne odluke. Jasno vam je da trenutni ljubavni bljesak ne odslikava pravu sreću koju tražite. Nedostaje vam nečije razumevanje, a imate i utisak kao da se udaljavate od jedne drage osobe. Pokušajte otvoreno da razgovarate sa partnerom i da preispitate zajedničke planove.

Najvažnije je da ispravite svoje greške, a njih je moguće otkloniti ukoliko se oslonite na iskrena osećanja. Slobodni Lavovi osećaju emotivnu nesigurnost i pažnju im privlače osobe različitih profila. Dobar ljubavni izbor moći ćete da napravite tek kada budete pravilno shvatili svoje emotivne zablude.

Zdravlje: O zdravlju povedite više računa jer vam je imunitet oslabljen, zbog čega su moguće upale, infekcije, povišena temperatura i prehlada.

Devica

Posao: Osećate pojačan psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih ili dodatnih obaveza. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene, o čemu govori prisustvo Merkura na samom kraju znaka i njegov retrogradni hod. Sačuvajte prisebnost i ne dozvolite da vas posao okupira više nego što je potrebno. Ipak, pred vama je faza kreativnog uspona i uspeha. Predstoje vam uspešni rezulatati u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili lidersku ulogu.

Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju vaš poslovni status. Krajem avgusta moguća je kratkotrajna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite nove poslovne kombinacije. Tokom celog perioda imaćete podršku osobe koja je veoma bitna za vaš poslovni status. Krajem avgusta očekuje vas dobra poslovna prilika koja će vam obezbediti finansijsku satisfakciju ili javno priznanje.

Ljubav: Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite partneru. Privremeno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za voljenu osobu i zadovoljstvo će biti obostrano.

Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali tek posle izvesnog vremena, kada se utisci i osećanja iskristališu. Slobodne ili mlade pripadnike znaka očekuju poznanstva sa zanimljivim osobama i nove ljubavne avanture.

Zdravlje: Sunce vam daje vitalnost, popravlja kondiciju i jača imunitet. Redovno kontrolišite šećer, masnoće u krvi i krvni pritisak.

Vaga

Posao: Novi događaji na poslu prilično vas zabrinjavaju i ne želite da se pomirite sa utvrđenim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja. Saradnici smatraju da ih ne konsultujete dovoljno, da samovoljno donosite poslovne odluke i da se najčešće rukovodite ličnim procenama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.