Vikend horoskop: evo kako treba da dočekate mlad Mesec u Ovnu (ASTRO PROGNOZE)

Ovog vikenda obavezno obratite pažnju na nove ljude koje budete sreli. Evo i zašto...

Evo sjajnog početku aprila. Sunce u Ovnu ulazi u trigon sa retrogradnim Saturnom u Strelcu. Vreme je za energične ali istrajne postupke, za dobro organizovane dane usmerene, možda, za neko iskustvo za iz prošlosti. Sigurno je dobar čas da završite nešto što već neko vreme čeka. Mesec je u poslednjoj četvrti i to je idealno vreme da okončate važno a tek započeto i da spremno dočekate novine od 7. aprila kada bude mlad Mesec u Ovnu.

Prvi april je jedan od najboljih lunarnih dana u poslednjoj etapi Meseca, koji za razliku od ostalih je povoljan za početke, jer je danas 24. lunarni dan i donosi stvaralačku energiju. Na taj dan se mogu na najpozitivniji način izraziti osećanja, ali se mogu i pretočiti u neko delo, zajedničku aktivnost.

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova

Idealno vreme je u posle podnevnim satima od 16 do 20 sati kada Mesec u Jarcu bude u sekstilu sa Venerom u Ribama. Ovaj lunarni dan je jedinstven jer se seksualna energija može transformisati u stvaralačku, ali i ne mora. Vođenje ljubavi danas blagotvorno deluje na zdravlje, ima lekovito dejstvo, ali podiže i duhovni nivo. Za to su najbolji kasni poslepodnevni i rani večernji sati kada će osećanja ljubavi biti snažna, jer je Mesec u Jarcu u lepom odnosu (sekstil) prema Veneri u Ribama. Venera u Ribama spremna je da bezuslovno voli, a Mesec će podstaći potrebu za ljubavlju, ali u Jarcu ukazati i na postojana osećanja, povećanu čulnost i privrženost.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.