HOROSKOP - MAGIČNA VENERA U VAGI DONOSI NAM LJUBAV, SREĆU I UZVIŠENU LEPOTU: Evo šta nas sve očekuje od 28. oktobra do 21. novembra

Venera u Vagi nam donosi velike blagodeti do 21. novembra, a sreća nas naročito očekuje u ljubavi i privlačnosti!

Venera je iz znaka svog pada, ušla u znak Vage kojim vlada i gde se najbolje oseća (uz Bika). Vaga je vezana uz lepotu, estetiku, modu, uređivanje i partnerstva. Ona zahteva od nas da budemo lepi, da se doterujemo, šminkamo, negujemo. Jer u prirodi je čoveka da bude privlačan suprotnom (ili istom) polu, da se spaja i stvara partnerstvo, kako ljubavno tako i prijateljsko i poslovno.

Pročitajte još:

HOROSKOP - SADA IMATE PRILIKU DA OSTVARITE SVE ŠTO STE ŽELELI: konjukcijaJupitera i Plutona donosi sreću i zadovoljstvo u budućnosti

U NAREDNIH 5 GODINA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE OČEKUJE VELIKA SREĆA: Želje će im se ostvarivati jedna za drugom - da li ste vi među njima?

HOROSKOP - U 2021. GODINI OČEKUJU NAS 3 IZAZOVA: Evo šta nam sledeće godine donosi retrogradni Merkur

U našoj je prirodi da se povezujemo sa drugima. Lepota, privlačnost i povezivanje spada u domen Vage, a Venera kao planeta izvlači ono najbolje iz tog znaka. Dizajn, moda i umetnost (slikarstvo, muzika) kao izraz uzvišene lepote i sklada takođe je, uz Ribe, u domeni ovog znaka.

Kada se povezujemo sa drugima svakako je bitan fizički izgled, jer hteli mi to sebi priznati ili ne, s drugima ćemo se lakše povezati i lakše nekog privući ako smo doterani, uredni, čisti, a što Venera u Vagi od nas i traži. Kada nekog upoznamo prvo će se uočiti ono spoljno, a tek onda unutrašnje (što je u domenu Škorpije), jer ono spoljno se odmah vidi, a unutrašnje se otkriva kroz vreme i upoznavanje.

Venera u Vagi je period kada ljudi jako žele pronaći partnera ili učvrstiti ljubavnu vezu u nešto ozbiljnije. Zato je Saturn, koji donosi stabilnost, postojanost i ozbiljne veze u Vagi egzaltiran.

Zato iskoristimo sve blagodati moderne tehnologije i tehnika uljepšavanja da bismo bili zgodni, privlačni, te privukli pravu osobu u svoj život. Danas na svu sreću, kozmetika, nega, medicina, ishrana, sportski programi vežbanja su jako napredovali, tako da lepota i privlačnost nisu vezani samo uz mladost, već osobe i u zrelim godinama, i nakon zrelih godina takođe mogu ostati lepe, mladolike i poželjne.

Nastavak teksta pročitajte OVDE!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.