HOROKSOP - ŠTA NAM DONOSI NEBESKA IGRA VENERE U VAGI: Očekuju nas teškoće, izazovi i stari strahovi (do 21. novembra)

čarobna venera ušla je u znak Vage - ovo može biti jedan od najtežih aspekata u ovoj godini! Saznajte kakva vas sudbina očekuje...

Venera ulazi u znak Vage, 28.10.2020 godine. Ona je vladarka ovog znaka. Rekli bi po ovome da dolazi vreme fokusa na odnose, javne nastupe, umerenost i diplomatiju. Bilo bi tako da Venera ne pravi, tokom tranzita kroz ovaj znak koji joj baš leži ( a to znači da njene osobina makismalno dolaze do izražaja) vrlo napete aspekte sa drugim planetama.

Šta nas sve čeka tokom Venere u Vagi, u nastavku otkriva profesionalni astrolog, Nataša Panić.

Pročitajte još.

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE VELIKO OLAKŠANJE: Evo kome direktni Merkur donosi ljubav i novac od 3. novembra

HOROSKOP - OBASJAĆE NAS PUN MESEC U BIKU: očekuju nas velike promene, ali Svemir je uz nas (od 31. oktobra)

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI UVEK REŠE SVAKI IZAZOV: Oni su rođeni pobednici

Koliko je bitan odnos sa drugim planetama tokom jednog tranzita i kako će se to projektovati u našem životu zavisi od same postavke Venere u našim natalnim kartama. Venera u Vagi je svoj na svome. Vrlo su joj bitni odnosi sa drugima ali i kako je ona pozicionirana u javnosti, tj. kako je drugi vide.Tokom hoda kroz Vagu ( do 21.11) praviće loše odnose sa mnogo planeta - Marsom će biti u opoziciji 9.11, sa Plutonom kvadrat 14.11, zatim sledi kvadrat sa Jupiterom 16.11 i sa Saturnom 19.11. Osim Marsa, koji je u Ovnu i to još uvek retrogradan, sve ostale planete se nalaze u znaku Jarca.

Vrlo je interesantna ova postavka na nebu, jer će gotovo sve planete biti u znacima koji im odgovaraju i gde se dobro osećaju. Šta bi to značilo i ko će pobediti kad imamo ovakvu pat poziciju? Kad su planete u lošem odnosu među sobom, a u dobrim pozicijama za sebe ( kao recimo Saturn u Jarcu i Mars u Ovnu a Venera u Vagi, a to se upravo dešava u ovom novembru i zove se T kvadrat) nema pobednika. Svi su na svojim pozicijama i niko ne želi da popusti.

Nebeska igra započinje ulaskom Venere u ovaj znak. A kako je gore tako i dole. Bićemo svedoci napetosti i na globalnom nivou, jer tokom ovih dana desiće se još jedna od mnogih Velikih konjukcija koje su nam donele ovo u čemu se trenutno nalazimo. Tačnije 12.11 na nebu će se desiti konjukcija između Jupitera i Plutona. Obe planete u znaku Jarca na istom stepenu donose nam intenzivne događaje u društvu, tačnije nastavak agonije zvane 2020 godina.

Teško je napraviti sintezu svih dešavanja usred napete nebeske utkamice, jer iz dana u dan pomeranja Meseca, ali i ostalih planeta i promene njihovog hoda ( Merkur i Mars tokom prolaska Venere kroz znak Vage izlaze iz retrogradnosti!) menjaju konačni rezultat. Jedno je sigurno. Promenljivi dani započinju napetim odnosom planete ljubavi i zadovoljstva sa njenim ljubavnikom ( Marsom) i boje prvu nedelju njenog ulaska u Vagu, ovog vrlo interesantnog novembra.

Mars je do 14.11 retrogradan i nije spreman za odnose, sav je u prošlosti i nije razrešio mnoge bitke u glavi koje još uvek vodi. Nezadovoljna odnosom i statusom ali i na potpuno različitim stranama ( zodijaka) ne razume se sa njim jer su daleko su i razdvojeni. Idući dalje, Venera dolazi u konflikt sa Jupiterom, kojeg možemo definisati kao unutrašnji glas ili intuiciju, kojoj se ova Venera ne želi da povinuje ( ovaj aspekt često govori o preterivanju u svakom smislu ) pa iz nezadovoljstva i nedoraslosti da posluša starog gurua, anđela čuvara ili svoju intuiciju sa kojom je u konfliktu, ide direktno u loš odnos sa Saturnom. Ovo je sigurno najteži aspekt, jer Bog vremena i karme ne prašta.

Obe planete i njihovi stavovi su tvrdi i ozbiljni. Vreme je jače od svih nas pa i od ove Venere koja ipak ima podršku od Urana ( Uran se nalazi u znaku Bika!) ali ne i dovoljnu da bi mogla napraviti radikalniji potez zvani oslobođenje od onoga što joj Saturn nameće ( obaveze, ozbiljnost, poštovanje, sistem...). Poslednji aspekt na svom putu kroz ovaj vazdušni znak Venera pravi sa Plutonom, Bogom podzemlja i smrti. Da li će je na kraju obuzeti stari strahovi, da li će doživeti napade, umiranje ljubavi ili duboku transformaciju koju uvek nudi ova planeta, pitanje je. Venera u Vagi je simbol pravde i balansa. Mora se postaviti pitanje šta je pravda i pravednost, naročito u utakmici o kojoj je reč.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.