VENERA I MARS U KVADRATU SA SATURNOM: evo zašto treba da budete oprezni do 20. oktobra 2017. godine (HOROSKOP)

Čudesan plas Venere i Marsa posmatra Saturn, a evo šta nam donosi ovaj rizičan astrološki aspekt!

Mars je, zajedno s Venerom, u neugodnom aspektu sa Saturnom. To znači da je svakodnevica puna obaveza i zadataka koje bi trebalo rešiti na vreme, jer ako mislite da odlažete ili odugovlačite, čeka vas stresni period. Oprezno sa jurenjem i bilo kakvim fizičkim radom.

Horoskop za veliki uspon i sticanje obilja: evo šta nam donosi Pluton u direktnom hodu (do 23. aprila 2018. godine)...

Oprezno s frustracijom i energijom koja se možda nije baš najbolje izrazila ili niste pravovremeno reagovali. Ako je tako, onda nemojte ni sledećih petnaestak dana reagovati, posebno ako ste ljuti, besni, razdražljivi, frustrirani. Ovo je razdoblje nemira; čuvajte se nekontroliranih ispada, raznih forsiranja, suludih trvdoglavljenja, inaćenja, bespotrebnih pametovanja i filozofiranja.

Preporučuje se maksimalan oprez pri bilo kakvoj fizičkoj aktivnosti i radu u koji niste baš najsigurniji. Ako nešto treba popraviti, radije zovite majstora ili stručnjaka. Ako počinjete da vežbate, budite oprezni, edukujte se pre treninga. Vi koji već trenirate, budite umereni, ne preterujte, pokušajte obuzdati silu ako je prejaka. Ljudi koje rade na otvorenom, na polju ili gradilištu - oprezno s rukovanjem raznim oštrim i na bilo koji način opasnim alatima i strojevima - a to se tiče i svih nas.

Ovo je razdoblje kada su energija i snaga lako poraženi, nailaze na zid kojem ne mogu gotovo ništa. Ači, oni koji budu jako uporni i pametni u svojim akcijama, koji će pre bilo kakve bitnije akcije sve dobro sagledati i biti maksimalno odgovorni, savesni i tačni, imaju puno veću šansu da izbegnu osećaj nemoći, umora, bezvoljnosti, koje će zameniti teškom mukom postignuti osećaj ispunjenosti, korisnosti i zahvalnosti. Dakle, ovaj se aspekt može manifestovati i na pozitivan način, samo treba da budemo vrlo oprezni, a dosta toga zavisi od natalne karte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.