Veliki mesečni horoskop za septembar 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Mesečni horoskop za septembar 2018. godine - Devicu očekuje veliki uspeh i priliv novca, dok Vodoliju čeka tenzija i problem u komunikaciji sa bliskim osobama!

Početkom septembra na našu sudbinu utiče konjukcija Venere i Jupitera, što će mnogima doneti sreću, piše Stil.

Tu su i značajni aspekti koji će biti prisutni tokom ostatka meseca, a koji bi mogli da utiču na nagle, ali korenite promene u životu mnogih.

Pronađite svoj znak i pročitajte svoj mesečni horoskop za septembar 2018!

Njihova harizma je neodoljiva: žene rođene u ovom znaku imaju neverovatnu moćNjihova harizma je neodoljiva: žene rođene u ovom znaku imaju neverovatnu moćŽene u ovom znaku Zodijaka zavode i šarmiraju, a njihov savršen smisao za humor nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

OVAN

Vladalac vašeg znaka Mars uticaće na sve prema čemu osećate strast, ali na vaše prihode, pa ćete svu energiju umeriti na ova polja i pritom zanemariti i ugroziti veze sa ljudima do kojih vam je jako stalo.

Borićete se za ono za šta verujete da vam pripada, ali trebalo bi više pažnje obratiti na odnos sa partnerom. Dovoljno je da se malo potrudite, i svi odnosi sa bliskim ljudima funkcionisaće kako treba.

U drugoj polovini meseca, bićete željni slobode, što se partneru neće dopasti, pa bi moglo da dođe do konflikta i drastične promene, ako ne i kraja vašeg odnosa. Slobodni Ovnovi mogu ovog meseca da se nadaju poznanstvu sa osobom sa kojom će se odlično slagati.

BIK

Bikov mesečni horoskop za septembar prevdiđa dosta samoće. Delimično ćete za to biti sami krivi, jer ćete odbijati društvo, zabavu i pomoć oko projekata koji vam oduzimaju većinu vremena.

Želite da sve obavite na vreme, što je veoma pohvalno, ali nemojte čitav život i sve odnose sa ljudima da žrtvujete radi posla. Ipak, zvezde su vam spremile prosperitet na poslovnom planu tokom septembra.

Tokom druge nedelje meseca, Venera u Škorpiji će uticati na to da se svi potencijalni problemi u društvenim vezama završe kompromisom, ali moraćete da pazite na odnose sa članovima porodice, partnerom i najbližim prijateljima. Takođe, može doći do problema sa vlasništvom nekretnine, zemljišta i slično.

Sa trećom nedeljom septembra dolaze i novi problemi kod kuće, koje ćete rešiti samo uz jake nerve i spremnost na kompromis.

Povedite računa o imunitetu. Podložni ste respiratornim infekcijama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.