VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE: Škorpiju očekuju avanture i veliki rizik, a Lava predivna ljubav

Mesečni horoskop za oktobar 2019. godine - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

Mesečni horoskop za oktobar 2019. godine!

Ovan

Na početku ovog meseca morate da se koncentrišete na završavanje ranijih obaveza kako vam ceo mesec ne bi bio previše naporan i previše aktivan. Ako ne završite ranije zadatke nećete imati vremena za odmor, relaksaciju, ali i dobar provod. Odvojite dobar deo dana za poslovne aktivnosti, a kraj dana ćete imati za viđanje za prijateljima i porodicom. Ako želite da ostvarite veću nansijsku dobit morate više da se trudite. Upoznaćete jednu interesantnu osobu tokom treće nedelje u ovom mesecu. Ipak, znate da vi nikada ne bi mogli da prevarite vašeg partnera, previše je ljubavi i emocija između vas. Mnogi parovi prolaze kroz krizu, naročito kada je veza dugačka i kada emocije splasnu. Stalno morate da radite na usavršavanju vaše veze i da tražite rešenje za probleme kojih će biti sve više. Osetljivi ste na promenu vremena i kako mesec prolazi tako će da vam bude sve napornije i teže da se prilagodite vremenskim uslovima. Na svaku najmanju promenu vaš organizam reaguje burno i prosto nemate snage da radite bilo šta. Ipak, vaš organizam je takav i morate mu dati vremena da se aklimatizuje i da se privikne na novu rutinu.

Ljubavni horoskop za jesen 2019. godine: Devicama se vraća stara ljubav, a Vodolije osvajaju srcaLjubavni horoskop za jesen 2019. godine: Devicama se vraća stara ljubav, a Vodolije osvajaju srcaHladni jesenji dani mnogim slobodnim znakovima donose novu ljubav! Saznajte kakva romantična čarolija očekuje vaš horoskopski…

Bik

Sasvim neočekivano ćete biti uhvaćeni u tuđoj zamci iako ni sami nećete da shvatite o čemu se tu radi. Nikada ne treba da se isprečite između dva prijatelja koji su u svađi, morate ih pustiti da sami reše sve njihove probleme. Potrebno je vreme za to, ali ako se umešate možete stvari da zakomplikujete još više a to svakako ne želite. Pokušajte da sačuvate čast i ugled čak i ako je očigledno da je vašoj ljubavnoj vezi došao kraj. Nemojte se svađati preko prijatelja i nemojte prljav veš iznositi u javnost, to je jako ružno i samo ćete biti oboje povređeni zbog toga. Ako je moguće, ozvaničite kraj veze a detalje nemojte nikome da otkrivate. Bez obzira ko je kriv, što je sada najmanje važno, mnogo je važnije da i pored svega ostanete u dobrim odnosima, sami ćete se bolje osećati. Trudite se da popravite odnos sa jednom osobom sa kojom se niste razišli mirnim putem, ali vam ta osoba još uvek nije oprostila neke stvari i zbog toga će pomirenje morati da sačeka. Mnogo puta ste do sada patili za propuštenim prilikama, ovo će biti jedna od njih, ali će vam posle nekog vremena biti lakše da shvatite svoje greške i da izvučete lekciju iz njih.

Blizanci

Kraj godine se bliži kraju a vi se osećate kao da još dosta toga niste uradili i da nećete ni imati vremena da završite. Osećate se kao da vreme leti a vi ništa ne postižete da učinite, i što se više trudite i što se više žurite,osećate da vreme teče kao ludo i samim tim vam se stvara još veći pritisak. Osvrnite se oko sebe i pogledajte šta sve propuštate, nemojte da dozvolite da izgubite život provodeći ga na radnom mestu, umesto da ste negde u provodu gde možete da naučite mnogo više o životu nego od kolega. Ako se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati velike rashode i da će vam biti potrebno malo više vremena da sve troškove platite na vreme. Od ovog meseca će vam se smanjiti priliv, ali će već od sledećeg meseca biti malo bolje. Imaćete snage da se izborite sa svim nevoljama koje su vas snašle ali ćete od toliko stresa ipak osećati neka zdravstvena pogoršanja.Kada je reč o ljubavi, miran i stabilan period je pred vama, bez obzira da li ste u kraćoj ili dužoj vezi, ili u braku. Vi i vaš partner funkcionišete fenomenalno, slične ste osobe i volite mirno veče uz neki dobar romantični lm, jako se dobro razumete čak i kada ne komunicirate, i tačno znate šta vam prija i nadopunjujete se kada ste zajedno. To je osećaj koji se u današnje vreme retko može ostvariti sa osobom suprotnog pola.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.