VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2019. GODINE

Mesečni horoskop za mart 2019. godine - evo kakvu nam ljubavnu bajku spremaju zvezde ovog meseca!

Mesečni ljubavni horoskop za mart 2019. godine - astro prognoze otkrivaju kakva romansa nas očekuje!

OVAN

Tokom marta 2019. godine razmišljaćete o savršenoj ljubavi i srodnoj duši. Ako niste u vezi, puno vremena uložićete u nova poznanstva iz raznih okruženja. Nadaćete se da ćete naći svoju bolju polovinu, svoju srodnu dušu koja će opravdati sva vaša očekivanja. Venera (planeta veza Ovna) ulazi u 11. kuću (prijatelja, društvenog života, grupa) i 1. marta podržava vas u traženju i komunikaciji. Ali, sve do 26. marta 2019. godine Venera je u Vodoliji i ne donosi rasplamsavanje strasti, nego više ohrabruje platonske veze, prijateljstva i najviše od svega, veze koje ne uključuju bilo kakvu obavezu. Preko interneta biste mogli upoznati najviše osoba.

Ovaj horoskopski znak očekuje veliki dobitak u 2019. godini: zvezde mu donose veliku radost i obiljeOvaj horoskopski znak očekuje veliki dobitak u 2019. godini: zvezde mu donose veliku radost i obiljeHoroskop otkriva koga očekuje energija obilja u 2019. godini...

Druga mesta na kojima bi mogli upoznati puno osoba su humanitarna događanja. Ovaj tranzit Venere povoljan je i za parove koji do sada nisu imali vremena za druženja s prijateljima i poznanicima. Zabave i druženja s dragim osobama udaljiće vas od monotonije svakodnevice. Sunce ulazi u Ovna 20. marta 2019. godine i donosi žeđ za životom i za zabavom, pojačava vašu moć zavođenja i potrebu za romantičnim doživljajima, zato što vlada kućom ljubavi Ovna. U periodu od 13. do 15. marta 2019. godine Sunce pravi kvadrat s Jupiterom i zato je to manje povoljan period za ljubav. Tada bi moglo doći do stvaranja iluzija, lažnih nada i do samozavaravanja kada se radi o ljubavima na daljinu. Nepovoljan je i period između 19. i 23. marta 2019. godine, kada Venera pravi kvadrat s Marsom (vladarem Ovna).

BIK

Merkur (planeta ljubavi Bika) je retrogradan od 5. do 28. marta 2019. godine, u vašoj 11. kući (prijatelja, društvenog života, grupa, planova za budućnost). U ovom periodu razmislite o budućnosti vaše veze, odnosa ili o tome kako vidite ljubav i kako se vi ponašate. Tražite tamo gde se ljubav pretvorila u prijateljstvo (i obrnuto), umesto da započnete nešto novo. Može se dogoditi da se stara ljubav vrati u vaš život, pod velom prijateljstva i da nađe ponovo put koji vodi do vašeg srca.

Mars se vraća u Bika 6. marta 2019. godine. Taj tranzit označava period od sedam godina napretka za Bikove. Želećete više slobode kretanja i nezavisnosti, a to može uticati na život u dvoje. Većina Bikova koji su sami neće žuriti u duge veze. Oni koji su u vezi neće žuriti u brak. Tokom marta ozbiljnije razmislite o tome šta tačno želite od ljubavnog života kako se kasnije ne biste našli u napetim i nezgodnim situacijama. Potencijalnim partnerima mogli bi slati nejasne signale ili delovati kao da ste spremni prevariti osobu sa kojom ste u vezi ili braku, a sve zbog flerta tu i tamo.

BLIZANCI

Vaš ljubavni život u senci je profesionalnog života tokom marta 2019. godine. Voljena osoba dosta će se žaliti zbog toga, posebno u periodu između 13. i 17. marta. Venera, planeta ljubavi Blizanaca, nalazi se u 9. kući Blizanaca (inostranstvo, više obrazovanje, putovanja, uverenja, apstraktno razmišljanje i nove perspektive), do 26. marta. Usled ovakvih okolnosti mart bi mogao biti mesec napretka prema novim horizontima u vašem ljubavnom životu. Možda ćete tražiti dublje značenje u ljubavi ili promeniti stavove. Ako niste u vezi, možda nađete ljubav u inostranstvu ili uđete u vezu sa nekim ko je drugačije vere ili kulture.

Mogli biste nekog upoznati kroz putovanje, studije, zatim u hodniku suda ili u kancelariji advokata. S druge strane, tranzit Venere može se iskoristiti konstruktivno, veza se može produbiti ili bi u vezi mogli otkriti i prijateljstvo. Između 19. i 23. marta 2019. godine, ne bi trebali slušati savete prijatelja kada se radi o vašim postupcima i odlukama u ljubavnom životu. Ako postoje stare tajne, nastavak donosi nevolje, čak bi to moglo udaljiti voljenu osobu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.