Veliki ljubavni horoskop za 2017. godinu: vernost, strast i brak u prognozama za vaš horoskopski znak

Uzburkani život Riba, veliko spremanje koje započinje Vaga, podrška koju Univerzum šalje Lavovima - pročitajte kakve ljubavne prognoze najavljuju astrolozi za 2017. godinu!

Stojim na vrhu planine, gledam... gledam i vidim daleko. Daleko iza, daleko ispred... vidim sve oko sebe. Vidim, gledam - ali to nisu moje oči. To moja duša vidi, zna sve. Setila sam se! Ja sam duša.

JARAC

Jarčevima je po rođenju data pozicija na vrhu planine, to nije lavovski tron, to je visoki položaj stečen fokusiranom hrabrošću. Jarac je dovoljno disciplinovan da i svoja osećanja ostavi "za bolja vremena", ali kako se život ne može uredno i lepo predvideti često se nađe u procepu između emocionalnih želja i ambicioznih planova - a na cilj stiže osamljeniji nego ikad.

Godišnji horoskop - Vaga: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

Ljubav u Jarčeva ne pita za godine i vreme. Srećom, za njega uvek ima vremena: što godine više prolaze on ima manje teškoća, postaje zadovoljniji i vedriji, drugi dobijaju bore, a on izgleda sve bolje. U ovoj godini će biti jedan period povratka ljubavi. Ljubav bi mogla ugroziti profesinalnu poziciju Jarčeva, naročito muških pripadnika ovog znaka.

U periodu mart - april biće prilično neudobnosti. Poslednja retrogradnost Saturna u znaku Strelca će biti od 7. aprila pa do 26. avgusta. U ovom periodu će biti prilike za pročišćavanje emocija. Biti - ili ne biti je već u prvoj nedelji aprila. Život Jarčevima, uostalom i po nekoj pravdi, daje na kraju ono što mu je oduzeo na početku... u prvoj nedelji juna eto radosti, eto ljubavi.

VODOLIJA

Vodolija je romantična, ali ne u uobičajenom smislu: možda će zaboraviti na vaš rođendan i neće postati sentimentalna kada čuje "vašu" pesmu, niti će je raznežiti stare uspomene, ali će zato prekopati ceo grad da vam nađe ono vama toliko drago izdanje ljubavnih pesama. U ovoj godini će se održati nebeska podrška Vodolijama.

Stariji pripadnici znaka Vodolije, naročito zauzeti, imaće neku konfliktnu situaciju za dokazivanje vernosti u proleće (mart-april). Za Vodolije se može reći da su jednostavno malo drugačije od ostalih, osamljene duše koje lutaju među oblacima i koje uvek stoje malo podalje od mnoštva. Ili su možda ipak došle na Zemlju sa neke druge planete? Ovo se naročito odnosi na mlađe pripadnike ovog znaka, naročito muškarce. Još će mlade Vodolije leteti! A prizemljenje će se dešavati tek sredinom maja 2018.

O tom potom! Do tada su u igri ozbiljne odluke, nagle, a moguća su preterivanja upravo kroz partnerski odnos. Krajem februara, početkom marta ako je moguće uzdržite se od afera, od bilo koje vrste preterivanja. Poslednjih dana 2016. Uran kreće direktno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.