Veliki kineski horoskop za 2018. godinu: godišnja astro prognoza za sve kineske horoskopske znake

Kineski horoskop za sve znake - evo šta nam u 2018. donosi godina Psa!

Prema kineskom verovanju, dolazak psa u kuću simbol je dolaska sreće. Upravo zato godina Psa donosi pozitivne promene i srećne okolnosti...

GODIŠNJI HOROSKOP ZA PODZNAK: sudbina zapisana u zvezdama za 2018. godinu

Onoga koga pas voli, voleće ga bezuslovni, bezgranično i biće mu "veran kao pas". A pas bez ljubavi je "bedan kao pas". Iako ponekad deluju nezainteresovano, u Psima ključa vulkan strasti u ljubavnim odnosima. U ovoj 2018. godini ta bi se njihova strast s mnogo osećanja mogla preliti i na sve ostale znakove kineskog horoskopa.

Pacov

Obično se ne zamarate nebitnim sitnicama, zauzeti ste zabavljanjem i ispunjavanjem svojih ciljeva, takav je jednostavno vaš nagon. U godini Psa postaćete odlučniji nego ikada da ostvarite još veća dostignuća. Sve ste male korake savladali i sada je vreme da vaš trud urodi plodom. Baš kao što se znate dobro zabavljati, znate i marljivo raditi. Odlazak na egzotično putovanje pomoći će da se oslobodite tenzije, ali i proslavite svoj uspeh.

Iako Pacov i Pas nisu uvek najbolji par, njegova vam nežna i odana energija može pomoći da unapredite svoj ljubavni život. Vaš će partner biti sretan kada naučite da izražavate osećanja, umesto da ih držite u sebi. Ako ste sami, pomraćenje Meseca 27. jula biće idealno vreme za pronalazak ljubavi, ali i za poslovni napredak u obliku povišice ili unapređenja.

Godina Psa pruža vam priliku i da učvrstite prijateljstva. Na poslovnom planu će vam se otvoriti nove mogućnosti, a pomračenje Sunca 11. avgusta idealno je vreme da u poslovnim planovima odete korak dalje.

Bivo

Bivo je jedan od najpouzdanijih znakova i baš poput Psa, želi se osećati cenjeno. U godini Psa vaši će prijatelji, porodica i kolege pronalaziti razne načine da vam pokažu svoju naklonost, naročito u vreme pomračenja Sunca 11. avgusta Vaša želja za izgradnjom srećnog života još više raste dok upoznajete prave ljude i stavljate stvari na svoje mesto. Iako planovi često ne idu u smeru kojim želite, ne bojite se ponekad ispasti naivni, sve dok vas to vodi do željenog cilja.

Na ljubavnom području, za razliku od prošle, ova će vam godina doneti mir i stabilnost. Ako ste sami, uživaćete u sporijem tempu upoznavanja. Ako ste u vezi, shvatićete da ste prestali preterano analizirati. Što ste opušteniji, to ćete ljudima biti privlačniji. Pokušajte izaći iz zone sigurnosti i otvoreno priznati osećaje.

Društveni život će vam biti na iskušenju tokom pomračenja Meseca 27. jula, jer će vam poverenje biti narušeno. Iz toga ćete naučiti lekciju i nećete ponavljati iste greške. Moguće je da ćete se ponovno povezati i s prijateljima iz prošlosti. Godina pred vama povoljna je i za pozitivne promene na poslovnom planu. Sada je vreme da izrazite svoje želje i delujete u skladu s njima. Najpovoljnije razdoblje za to je oko pomračenja Sunca 11. avgusta.

Tigar

U godini Psa, Tigar bi se mogao osećati kao da se život odvija u usporenom filmu. Vi volite kada su stvari odvažnije i uzbudljivije. Ipak, ova godina donosi mnogo radosti i pozitivnih lekcija. Naučićete da se malo opustite i otvorite prema drugima. Naučićete kako drugima prepustiti kontrolu, iako ste rođeni vođa. Energija Psa naučiće vas da se opustite i više uživate u životu.

Tigar ima urođeni šarm zbog kojeg mu nije teško pronaći partnera, a iako vam ova godina neće biti tako uzbudljiva na ljubavnom polju, veze koje ćete privlačiti biće nežnije, slađe i puno iskrenije. Veza koju ćete ostvariti ove godine biće neraskidiva, posebno ako se dogodi oko pomračenja Sunca 11. avgusta. Pod uticajem energije Psa, uživaćete u mirnijem stilu života, pa ćete glasne zabave zameniti intimnim večerama u društvu prijatelja i gledanjem televizije. Pomraćenje Meseca 27. jula otvoriće put novim ljudima. Bilo da je reč o kolegama ili novim prijateljima, vaša će vam unutrašnja senzibilnost pomoći u svakom odnosu.

Ove godine pokušajte se više družiti bez unapred zadanog plana. To će vas osloboditi i opustiti. Iako volite biti glavni, u vladavini zemljanog Psa, postaćete timski igrač i otkriti kao je to puno lakše nego uvek biti na čelu. Ovo je odlično vreme da preduzetnici pokrenu nove poslove. Kada zatražite ono što želite, zaradićete više novca i povlastica.

Zec

Znak Zeca najbolje se slaže sa Psom. Ove godine napredovaćete u svakom području života i lansiraće vas na put ka ostvarenju snova i ciljeva. Od nove veze do napretka na poslovnom i privatnom planu, ovo je odlična godina za izgradnju stabilnosti. Čak će i vaša financijska situacija imati dobrobiti od zemljanog elementa, a videćete kako, kroz dobro promišljene odluke, novčano stanje postaje bolje. Malo se opustite i zabavljajte se.

Navikli ste biti neprimetni, pa će vas iznenaditi kada vam neko izjavi ljubav. Ako ste sami i tražite nešto novo, odlično je vreme da iskusite romantične večeri pod zvezdama i zabavne zajedničke aktivnosti. Vaša će osetljivost možda biti naglašenija ove godine, ali ne brinite se. Ljubav će vam procvetati onda kada si dozvolite zacrtati ciljeve i držati ih se. Ne zaslužujete ništa manje od iskrene sreće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.