Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2019. godine)

Horoskop za vladavinu Ovna - Devicu očekuje platonska ljubav, a Škorpiju dobra poslovna ponuda!

Veliki horoskop do 20. aprila 2019. godine! Sunce ulazi u znak Ovna i mnogi nesporazumi će nestati, a brige se pretvaraju u krupne planove. Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak...

OVAN

Posao Finansijska situacija je nestabilna. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca. Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretvarate u malu pobedu kojom, ustvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Ulazak Sunca u vaš znak obećava primetan priliv životne energije, bilo da se radi o duhovnom ili fizičkom nivou.

Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Sezona Ovna traje od 21. marta do 20. aprila, stoga ćemo videti vrlo zanimljivu pojavu vrlo brzo. Tokom sezone Ovna vidjećemo dva…

Ljubav Odmah na početku ovog perioda, vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje. Položaji planeta ukazuju na veliki priliv inspiracije, jer vam je duša fokusirana na voljenu osobu. Otvara se prilika da s partnerom izgladite neke nesporazume, a to sve može da se odigra na beskrajno romantičan način što će biti inspirativno i ljudima koji su upućeni u vaš život. Neki Ovnovi će se, u ovom periodu, odlučiti na brak.

Zdravlje Bolovi u grlu.

BIK

Posao Skloni ste rizičnim potezima, naročito ukoliko mešate ljubav i posao. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na samom početku perioda, nagrada stiže već od kraja meseca kada će se finansijska situacija bitno popraviti.

Ljubav Skoncentrisani ste na neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička osobina - beskrajni hedonizam. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu preraspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno protumačiti, a zatim i povući poteze zbog kojih će vam kasnije biti žao.

Zdravlje Skloni ste povredama.

BLIZANCI

Posao Možete se osetiti previše eksponirano, ali takav strah bi bio neosnovan. Čak i ako ste izloženi nekakvoj proceni od strane drugih ljudi, to ne mora obavezno da znači i da ćete biti kritikovani. Period je povoljan za učenje nečeg novog što do sada niste radili, ali odmah uračunajte i neplanirane troškove vezane za to. Osim toga, ukoliko ste zbog posla vezani za saobraćaj i komunikaciju, budite sigurni da vam se smeše kazne i sanacije nekih šteta koje ste svojom nesmotrenošću izazvali.

Ljubav Ovo polje vašeg života mora da pretrpi ozbiljnu analizu. Na neki način, primorani ste da racionalno sagledate sve okolnosti, iako ništa nije čisto i jasno. Naime, osećate da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna, pa do kraja ovog perioda možete od svega i da odustanete.

Zdravlje Čuvajte pluća.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.