Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2020. godine)

Ovna očekuje dobra prilika za ljubav, a Lavu se bude strahovi...

Mesečni horoskop za Sunce u Devici - evo šta vas očekuje tokom vladavine Device!

OVAN

Posao

Puni ste sebe, pređašnja poslovna strategija daje rezultate. Međutim, iako u ovom periodu možete da nagomilate značajnu svotu novca, postoji opasnost od nekakvog rizika, bilo da je u pitanju kocka ili poslovni potez u kome igrate na kartu sreće. Astro savet bi bio da se nikako ne upuštate u rizične aktivnosti jer vam dolazi period u kome vas očekuje neplaniran trošak. Dakle, primirite se, nastavite s marljivim radom, a finansijske transakcije bilo koje vrste, ukoliko možete, odložite.

Postoji opasnost od rizika, sledi neplanirani trošak, pa se primirite.

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaHOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaJesenja astro prognoza - Evo šta Vagu, Škorpiju i Strelca očekuje tokom jeseni 2020. godine!

LJubav

Sve oči su uprte u vas. Ukoliko ste u vezi ili imate porodicu, na neki način se osećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ako niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju sa osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali koja je, po svim drugim osnovama, dobra prilika za kvalitetan odnos i ozbiljnu vezu.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade.

BIK

Posao

Usredsređeni ste na profesionalni deo svog života i to vam ovih dana ne ide loše. Međutim, postoji jedna mala opasnost da usled velike samouverenosti previdite neke očigledne činjenice koje vam mogu pokvariti celu finansijsku konstrukciju. Konkretnije, ukoliko budete dozvolili da se u vaše odluke mešaju ljudi iz bliskog okruženja, velika je šansa da svi zajedno zapadnete u probleme. Tu se ne radi o nečijoj lošoj nameri, već o previdima i greškama koje oni prave iz neznanja.

Posao ide odlično, ali samouverenost će vam pokvariti celu finanasijsku konstrukciju.

LJubav

Komunikacija sa osobama koje se nalaze negde daleko. Osim toga, prijateljstvo može biti jednako važno za intimne odnose. Ukoliko ne želite da vam se jedan drugarski odnos pretoči u ljubavni, povucite se na vreme. I obrnuto, ukoliko gajite simpatije prema osobi za koju niste sigurni da li vas gleda kao prijatelja, ovo je pravo vreme da preuzmete inicijativu i unesete novitete u taj odnos.

Zdravlje

Pripazite se povreda.

BLIZANCI

Posao

U najavi je povoljan period za poslovne ali i lične odnose. Stižu nove dugoročne obaveze, ali vas one neće previše opteretiti. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju, neka vaša razmišljanja idu u smeru nekakvog udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnom nivou kao i vi. Već od sledećeg meseca situacija može bitno da se promeni, pa vam se savetuje da požurite i iskoristite trenutnu pozitivnost koju vam zvezde u narednim nedeljama najavljuju.

Odličan period za poslovne i lične odnose!

LJubav

Kada su ozbiljni ljubavni odnosi u pitanju, vreme je za mali predah. Iako ste prepuni energije i potrebe da se ostvarite u partnerskim odnosima, sve se, ovih dana, svodi na platonske kontakte. Značajniji odnos možete da ostvarite sa osobom koja vam je nekada bila bliska i na koju ste zaboravili, a ponovni kontakt sa njom očekuje vas putem društvenih mreža ili telefonom. Romansa je ovih dana, ipak, u potpunosti neostvariva.

Zdravlje

Mogu vas mučiti alergije.

RAK

Posao

Sve vam je nadohvat ruke, ali vam je u proteklom periodu sve nekako zamalo izmicalo. Bez obzira na to vi utehu nalazite u zadovoljstvima koja nemaju veze s vašim poslovnim životom. Trenutna faza i nije toliko loša ako biste u svoje kalkulacije uračunali manji gubitak koji može da vam izazove osoba sa kojom ste skovali nerealan plan. Dakle, ne gubite vreme s neozbiljnim ljudima koji su dobri samo za neobavezno ćaskanje. Posvetite se poslu i ne plašite se grešaka. Do kraja ovog perioda bićete na ozbiljnom dobitku.

Sve vam je nadohvat ruke. ne gubite vreme!

LJubav

Tragate za dodatnim zadovoljstvima jer se ne osećate ispunjeno u odnosu u kome ste zvanično. Ovakav aspekt upozorava na opasnost upuštanja u tajnu ljubavnu ili platonsku vezu koja je obavijena energijom laži i iluzije. Sopstvena nezadovoljstva nemojte da lečite traganjem za avanturom jer će vas sve to dodatno iscrpeti. Kao i u poslu, tako i u ljubavi, period je blago nepovoljan, pa se savetuje da se primirite i sačekate bolja vremena.

Zdravlje

Pritisak raste, moguće su aritmije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.