VELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2019. GODINE: evo šta će nam doneti strastveni ples Venere i Marsa

Veliki prolećni horoskop otkriva šta nas očekuje od marta do juna 2019. godine - strastveni ples Venere i marsa preokrenuće mnoge planove i želje...

Proleće 2019. biće bez ijednog pomračenja, što znači da su određeni pravci razvoja događaja već zacrtani i zadani tokom zimskih pomračenja (6. januara i 21. januara 2019.)

Ono što se preokrenulo, nastaviće novim putem, priče koje su se završile neće se ponovo otvarati, ali sve ono novo što se otvorilo, nastaviće da se razvija.

Horoskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop otkriva tajne Urana u znaku Bika - evo šta nas očekuje na ličnom planu do 2026. godine...

Važno je biti budan i ići u korak s vremenom.

Dobar Jupiter iz Strelca tokom 3. i većim delom 4. meseca podsticaće sve one koji su se spremni da se probude, pokrenu nešto novo, da osveže svoje živote.

Zbog trigona planeta iz Ovna i Jupitera iz već spomenutog Strelca u vazduhu će se povremeno osećati onaj pravi prolećni duh optimizma. Kažemo povremeno, jer će Saturn i Pluton iz Jarca postavljati određene zahteve koje će neki poletarci doživljavati poput blokada. Ali, ako se prema kvadratu planeta iz Jarca postavite kao dobrodošloj proveri na temu realnosti i zrelosti, discipline, reda i rada, možete biti samo na dobitku. Kombinujte polet i optimizam sa realnosti. Tako ćete proći najbolje.

Retrogradni Merkur će do 29. marta uzrokovati kašnjenje poruka i korespondencije, zbrku u prometu i određena kašnjenja ili dorade, pa će neki početak proleća dočekati nervozno, ali čim ista planet krene direktno (29. marta) sve spomenute teme će krenuti uobičajenim redovnim razvojem.

Uran koji je krajem zime (7. marta) konačno prešao u Bika, pomagaće spajanju novog i starog, pa će svi oni koji su originalni u svojim namerama nalaziti zajednički jezik sa tradicionalistima (jer će Uran iz Bika trigonirati Saturn u Jarcu).

Venera i Mars će se kretati u direktnom hodu i svojim će uticajem podsticati prirodni razvoj bilo akcija, bilo emotivnih priča. Mars kroz Blizanca i Raka, a Venera kroz Ribu, Ovna, Bika i Blizanca.

Poslednja dekada 4. i većina 5. meseca doneće stabilizaciju prethodnih problema jer će iste planete iz Jarca koje su pre zahtevale puno, sada uravnotežiti i podsticati sve one koji grade na duže staze i koji su imali strpljenja da izdrže.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.