VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Ovna, Bika i Blizance

Ovan, Bik, Blizanci - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

Šta vas čeka do kraja godine u ljubavi, na poslovnom planu? Kako najbolje iskoristiti planetarne potencijale u narednih par meseci i koje vam važne poruke šalje uticaj Saturna i Jupitera?

Period do kraja godine biće dosta energetski intenzivno za sve znakove. Očekuju nas tri pomračenja, dve u julu (2. i 16. jula) i jedno u decembru (26. decembra) koje su uvek simbol neke radikalne i temeljne životne promene, koje ovog puta mogu biti vezane za privatni život, dom, karijeru i odnose sa autoritetima, uz pitanja koja se odnose na naš poslovni, društveni status i preuzimanje odgovornosti i na ono što nas čini sigurnim. Koje je naše mesto sigurnosti koje nam omogućava da stvaramo i napredujemo, uprkos svim izazovima i poteškoćama koje susrećemo na putu? Ova pomračenja nas uče kako pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Horoskop povoljnih ljubavnih perioda u narednih 9 godina: kada ćete upoznati svoju srodnu dušuHoroskop povoljnih ljubavnih perioda u narednih 9 godina: kada ćete upoznati svoju srodnu dušuDati su periodi povoljnih tranzita za ljubav i opšti opis vašeg moguće srodne duše, odnosno kakav tip osobe privlači koji znak...

Avgust će takođe biti značajan jer su prisutna dva mlada Meseca unutar jednog meseca što je redovno simbol nekog završetka i novog početka.

Saturn se nalazi u svom sedištu, u Jarcu, isto kao i Jupiter u Strelcu, pa će te dve planete imati vrlo snažan uticaj na naše živote. Vreme da otpustimo sve ono što nam više ne služi. Učimo da prevladamo vlastite strahove, razvijamo se i krećemo se uprkos njima i izlazimo iz zone sigurnosti jer nas tamo čeka prilika za rast i razvoj, odnosno za poboljšanje kvaliteta života. Ovo je poučan period, a ukoliko posmatramo život kao školu, možemo puno naučiti o sebi i kroz to napredovati u ličnom razvoju.

Najviše će u ljubavi uživati Lavovi, Strelci, a i Device čeka jedna važna odluka tokom ljeta, pa sve do polovine oktobar. U poslu sada najviše prilika za napredak imaju Strelci, a i Ovnovima se nudi prilika da prevladaju neke poteškoće iz prošlosti i krenu prema napred. Škorpije će osetiti veliki rast na polju finansija.

OVAN

Ocena 3

Ljubav i odnosi: U julu će vas zaokupirati porodične teme ili pitanja vezana uz stanovanje i članove s kojima delite stambeni prostor. Ako puno radite, lako je moguće da vam bližnji prigovore na čestom izbivanju i odsutnosti. Ljubavni život procvetaće u avgustu kada ćete osetiti priliv optimizma i entuzijazma. Puni ste energije, vrlo strastveni, naročito domišljati i kreativni u stvaranju novih ljubavnih prilika, pa je avgust sjajno vreme za samce i one koji su u potrazi za avanturom. Ljubav će vas "pronaći" i ako ste u vezi. Partner vam se približava sa više želje i žudnje. Zabava i noćni izlasci nude pregršt dobrih prilika. Oktobar će biti mesec važnih odluka vezanih uz druge ljude ili odnos u kojem se nalazite. Umesto borbe za nadmoć, pokušajte vežbati kompromise i toleranciju. U oktobru i prvom delu novembra Mars bi vas mogao podstaknuti neke konflikte i bračne razmirice. Uočite slabosti u svom odnosu koje bi u budućnosti bilo vredno osnažiti.

Posao i novac: Planetarni uticaji nagoveštavaju mogućnost krupnijih odluka koje će biti vezane uz vašu karijeru i posao koji radite, a koji bi mogli kulminirati krajem ove ili početkom iduće godine. Septembar će biti dosta jak u poslovnom smislu. Dolaze neki novi poslovi, a čak se i ljubavni život može odvijati kroz posao ili osobu sa kojom ćete surađivati. Novembar će biti dobar za finansije i putovanja.

Zdravlje: Više pažnje posvetite kvalitetu svoje svakodnevice. Odmarate li se dovoljno, znate li se opustiti nakon napornih radnih aktivnosti? Imunitet će vam biti slabiji u julu i oktobru, pa ne rasipajte energiju i pripazite na glavu, leđa i stomak.

Važna razdoblja: Od 23. do 28. jula optimističan aspekt Marsa i Jupitera osnažuje vaše samopouzdanje i omogućav da ostvarite nešto što će vas usrećiti i učiniti ponosnima.

Vaša misija: Dobro je pronaći ravnotežu između posla i privatnog života. Ne uznemiravajte se oko stvari koje ne možete promeniti. Ono s čime niste zadovoljni ili vas opterećuje (posao, odnosi sa autoritetima, osećaj nesigurnosti), naučite prihvatati sa više mira, tek tada možete nešto preduzeti pod tom pitanju.

Saturnove lekcije: Dolaze nove odgovornosti na poslu ili u karijeri. Drugi mogu prepoznati vašu mudrost i iskustvo. Sa Saturnom se odvajate od svega što vam više nije vredno, radite rekapitulaciju dosadašnjih postignuća, nešto okončavate i započinjete nešto novo.

Jupiterovi darovi: Jupiter vas podstiče na učenje i obrazovanje. Korist dolazi od znanja, od putovanja, kontakata sa inostranstvom i ličnog razvoja. Šta je to što biste hteli ostvariti u budućnosti? Šta vam u tome može pomoći?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.