VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

Jarac, Vodolija, Ribe - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

JARAC

Ocena 4

Ljubav i odnosi: jasno je da su pod uticajem Saturna u vašem znaku, vaši odnosi sa drugima prošli i još uvek prolaze kroz sudbinske promene. Suočavate se sa realnošću. Jasnije vidite šta je vrednost, a i neke slabije tačke vašeg intimnog života sada vam ne dopuštaju da okrenete glavu u drugom smeru. Ako ste u lošoj vezi, u odnosu sa osobom koja vas zanemaruje, moguće je da u julu ili oktobru dođe i do prekida. Dugoročni odnosi u periodu su kada trebaju više bliskosti i povezanosti. Udaljavanje od partnera može dovesti do emocionalnog zahlađenja. U život će vam se vraćati neki ljudi iz prošlosti, možda i bivša ljubav. U novim odnosima može biti primetnija razlika u godinama. Intimni odnosi i emocionalno povezivanje sa drugima uči vas kako da prevladate svoje strahove i nesigurnosti. Prva polovina septembra biće jako dobra za vas, a posebno decembar kada su svi ljubavni aduti u vašim rukama. Rođeni početkom vladavine svog znaka doživeće nešto pozitivno što će im promeniti život.

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaVELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaVaga, Škorpija i Stelac - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

Posao i novac: Sve je moguće od promene posla, do pokretanja privatnog posla. Sada je vreme za neke pripreme i planiranje onoga što ćete realizovati kroz narednu godinu. Zato ozbiljnije razmotrite svoje ambicije i zapitajte se kuda dalje želite ići i šta želite ostvariti na profesionalnom planu. U oktobru su mogući neki problemi kojima je dobro ozbiljnije pristupiti.

Zdravlje: Od velike je važnosti da naučite da se brinete za sebe, da osluškujete potrebe svog tela. Pasivan način života može dovesti do teskobe. Zato što više hodajte, vežbajte, izbacite iz ishrane ugljenehidrate. Pripazite na zube, kolena, kosti i kičmu.

Važni periodi: Od 1. do 15. decembra Venera u vašem znaku i Mars u Škorpiji utiču na buđenje strasti, aktiviraju društveni život i povećavaju vašu uspešnost u zavođenju i osvajanju novih poslovnih i ljubavnih prilika.

Vaša misija: Bićete toliko zaokupljeni životnim odgovornostima, da bi mogao ispaštati vaš emocionalni život. Vaš partner ili prijatelji mogu osetiti da njihove emocionalne potrebe nisu zadovoljene. Sada možete rasti kroz zadovoljenje vlastitih, ali i tuđih emocionalnih potreba – podržavajte, negujte, volite.

Saturnove lekcije: Budite spremni prihvatiti svoje strahove, ali se i kretati uprkos njima. Sada učite kako biti samouvereniji i usredsređeniji. Možda ćete iz svog života otpustiti ljude i obveze koje ste prerasli. Birate kvalitetu i učite se određivati životne prioritete.

Jupiterovi darovi: Budući da se kreće ‘iza vaših leđa’, fokus je usmeren na unutrašnji život, duhovnost, veru. Rast ide kroz razvijanje saosećanja, brige za druge, kroz suočavanje i prihvatanje onih delova vas koje ne priznajete ili odbacujete.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.