VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: saznajte šta očekuje Ovna, Bika i Blizance

Ovan, Bik, Blizanci - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka tokom leta 2019. godine!

Horoskop za leto 2019. godine - astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance!

OVAN - leto 2019. godine

Ljubav

Ovo leto donosi sreću kada je u pitanju ljubav. Jupiter svojom magijom stvara razne romantične mogućnosti za divne susrete i emotivna iskušenja. U avgustu dolazi do jačanja Marsa što će pozitivno uticati na erotsku, seksualnu energiju. Mnogi parovi uspeće da reše probleme koji ih progoni još od početka godine. Međutim, dragi Ovnovi, ovoga puta se morate potruditi ako želite da vratite pravi ljubavni sjaj u romantičnu vezu. Budite smireni, prizemni i zreli. Partner će nagraditi vašu pozitivnu promenu. Usamljena srca očekuju dobre ljubavne vesti u prvoj polovini avgusta. Upoznaćete nove prijatelje, proširićete krug poznanika, a neko od njih će postati i deo vašeg srca. Ako želite da nađete ljubav, izlazite, razgovarajte, zabavljajte se. Vaše srce je ovog leta otvoreno za novu romansu.

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaVELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaVaga, Škorpija i Stelac - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

Posao i novac

Leto donosi divne mogućnosti kada je u pitanju posao. Najvažniji posao čeka vas krajem jula, jer tada stičete važne kontakte i biće značajno da zablistate u najboljem svetlu. Ne brinite, imaćete podršku planeta, Jupiter će osigurati prolaznost vaših ideja. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom, ali to nije zbog sreće, već zbog truda koji stalno ulažete. Ako želite da promenite posao, septembar je idealan period za to. Saturn pruža savršeni balans mentalne i fizičke snage, tako da vas ovog leta očekuje puno uspešnih projekata.

Zdravlje i psiha

Leto nije idealno za aktivno bavljanje sportom. Fizička aktivnost je zdrava, ali pazite da se ne preforsirate. Ovog leta se polako oslobađate stresa i vraća vam se optimizam i osmeh na lice. Saturn donosi komplikacija sa zubima i kostima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.