Veliki godišnji kineski horoskop: saznajte šta vas očekuje u 2019. godini

Godišnji kineski horoskop otkriva šta nas očekuje u godini Svinje - saznajte kakva vam je sudbina zapisana u 2019. godini!

Pacov

Godine Pacova su: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032.

Tokom 2019. za osobe rođene u ovom znaku pojavljivaće se mnoge nove mogućnosti. Imaće više odgovornosti kako budu napredovali. Novi kontakti napravljeni u ovom trenutku će se pokazati vrednima i korisnima za njihovu budućnost.

Prošla godina Zmije bila je srećna godina za njih, ali ova godina će biti slična, ali potrebno će biti više rada i opreza u svojim aktivnostima. Osobe u ovom znaku su oni koji preživljavaju sve i dobiće veliko iskustvo u učenju strpljenja.

JARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUJARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Jarca - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Moraćete biti oprezni sa prekomernim trošenjem. Pratite svoje izdatke. Ne preuzimajte dodatne obveze. Ako pažljivo upravljate svojim finansijama, možda ćete čak moći malo i uštedeti.

Godina Svinje, 2019. postavlja za Pacova novi trend za narednih dvanaest godina. Iako Pacov možda ima neke prepreke, znaće kako sve okrenuti u svoju korist jer se otvaraju nova vrata za nove mogućnosti.

Pacov se čak može odlučiti za povratak u školu kako bi unapredio svoju karijeru. Boravak u svom domu će za njega poprimiti sjaj i on će biti prijatniji prema onima koji su njemu dragi. Godina Svinje možda nije najlakša za Pacova, ali ono što će naučiti pokazaće se vrlo vrednim za njegovu budućnost.

Bivo

Godine Bivola su: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Bivo će uvideti da će neka područja u godini Svinje ići posebno dobro, dok će u drugima nailaziti na prepreke. On će takođe steći puno znanja iz iskustva tokom godine Svinje. Neki projekti i aktivnosti mogu potrajati ili biti odgođeni tokom ove godine.

Bivo će se morati prilagoditi nekim promenama koje se događaju. Moraće ići sa tokom i biti fleksibilan. U poslovnim situacijama će doći do nekih zanimljivih događaja. Možda se čak odluči prebaciti na drugu karijeru. Razmišljajući sa pravim stavom, dobiće puno potencijalnih uspeha za buduće projekte, piše Yearly horoscope.

Ova godina će biti godina u kojoj može poboljšati svoje opšte stanje, ako pazi na svoju težinu i osigura dovoljnu količinu odmora. Jedite zdravo i uravnotežite ishranu. Nađite vremena za opuštanje i dopustite kreativnim sposobnostima da dođu, iako je Bivo posebno kreativan u muzici, umetnosti i fotografiji.

Ovo je godina u kojoj će Bivo uravnotežiti svoje aktivnosti sa prijatnim rezultatom. Kao i obično, Bivo će se jako zanimati za svoj dom. Biće više društveno aktivan, a romantika će mu biti najvažnija. Mnogo užitka se postiže balansiranjem posla sa zadovoljstvom.

Tigar

Godine Tigra su: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Godina Svinje biće značajna godina za Tigra. On će moći izvući nagrade iz prošlih napora. Ovo je vrlo pozitivna godina za napredak. Tigar bi trebao uzeti u obzir svoju sadašnju poziciju i razmotriti kako može napredovati. Drugim rečima, budite više usmereni na mogućnosti koje se pojavljuju. Kontakti koje je Tigar napravio u prošlosti dobro će mu služiti u narednoj godini. Napredak koji Tigar čini će poboljšati njegovu finansijsku situaciju.

Osobe u ovom znaku bi trebale smisliti kako će se što više udaljiti od svakodnevne rutine. Promena okruženja će se pokazati naročito prijatnom. Ova godina pokazuje veliki potencijal za putovanja jer se prilike pojavljuju kroz upoznavanje drugih dok ste na putu.

Kućni i društveni život Tigru će doneti mnogo zadovoljstva u nadolazećoj godini. Ova će se godina pokazati kao nezaboravna godina za proslave kao što su venčanja ili druga posebna događanja. To će se pokazati kao obećavajuće vreme za romantiku, a postojeće prijateljstvo – pa čak i novo, postaće smislenije.

Mnogi Tigrovi će se zaručiti ili stupiti u brak tokom iduće godine. Ovo je zaista nov i svež početak za Tigra. Predstojeća godina je dobro aspektirana za srećan, nov život.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.